Ο Σωτήρης Σακελλαρίου στο "ERTopen-Mind" με τον Νικόλα Τζαβάρα σήμερα Κυριακή 22/4 στις 11:00 με 12.00 το πρωί

Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στο “EΡΤopen-Mind”με τον Νικόλα Τζαβάρα

Στις 11με 12 σήμερα το πρωί, στην εκπομπή “EΡΤopen-Mind στην ΕΡΤ Open* θα είναι καλεσμένος ο κ. Σωτήρης Σακελλαρίου.


Ο άνθρωπος «θαύμα» που κατάφερε μέσα από την αναπηρία να περάσει στην αντίπερα όχθη του ποταμού και από θεραπευόμενος να γίνει θεραπευτής, με την πίστη του και την ψυχή του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία και προς όλους μας:
«Πως πάντα κάτι φαίνεται αδύνατο, μέχρι να το καταφέρουμε». Η σπάνια νόσος της αχονδροπλασίας (γνωστή ως νανισμός), η σπονδυλοδεσία στη σπονδυλική στήλη, η σπαστικότητα στα άκρα, η δυσπραξία,  οι ελλιπείς υποδομές, η απούσα κρατική μέριμνα, ο στιγματισμός των ανθρώπων και η περιθωριοποίηση του κράτους, δεν στάθηκαν δυνατά για να λυγίσουν τον «Γίγαντα σε σώμα νάνου», ο οποίος κατάφερε την αδυναμία να την κάνει προτέρημα και πλέον ως πτυχιούχος εργοθεραπευτής με υποτροφία να μεταλαμπαδεύσει, γνώσεις, εμπειρίες και συμβουλές σε άλλους θεραπευόμενους.
Με τον κ. Σακελλαρίου, εκτός από τα βιώματά του, θα μιλήσουμε ακόμη για πολλά κοινωνικά θέματα όπως, προσβασιμότητα, κρατικές παροχές, ελλειμματικές υποδομές, στιγματισμός, αναπηρία,  δικαιώματα κ.α.
*Συντονιστείτε στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open στους 106.7 στα fm στην Αττική και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr

Το πρόγραμμά αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και
από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο,

καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας: 
1Π(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045

Καλή ακρόαση!!!