Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega 8 μερόνυχτα έξω από την motoroil - (ΦΩΤΟ / Τσικνοπέμπτη)
Τσικνοπέμπτη  έξω από τα γραφεία της Motor Oil έκαναν οι για 17 μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega.

Στο πλευρό τους βρίσκονται και άλλοι εργαζόμενοι των ΜΜΕ, αλλά και άλλων κλάδων, που περνάνε από το χώρο συγκέντρωσής τους.

Οι εργαζόμενοι έχουν στήσει σκηνές και παραμένουν εκεί για 8 ημέρες.
Τα γραφεία της Motor Oil (του μεγαλομέτοχου του MEGA κ.Βαρδινογιάννη) βρίσκονται στο Μαρούσι, στη Λ. Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα, λίγο μετά τα φανάρια του ΚΑΤ, μετά το βενζινάδικο της AVIN και την τράπεζα Πειραιώς.Mega εργαζόμενοι:

O ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ!

Η Οικογένεια Βαρδινογιάννη, ιδρυτική και διαχρονική βασική μέτοχος της «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ», αποφάσισε σήμερα να βάλει ταφόπλακα στο Mega, από το οποίο επί σχεδόν τριάντα χρόνια αποκόμιζε πλούτο, επιχειρηματική και πολιτική ισχύ, κοινωνικό κύρος και προβεβλημένη θέση στην ελληνική κοινωνία.

Έχοντας οδηγήσει με τις επιχειρηματικές αποφάσεις της τα τελευταία δύο χρόνια 420 οικογένειες στον απόλυτο εξευτελισμό και την τέλεια καταρράκωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειαςκαι αφού απέρριψε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διάσωσης (το οποίο είχαν εγκρίνει οι δανείστριες τράπεζες και είχε συγκατανεύσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης), μας πετά σήμερα στο δρόμο με ένα φιλοδώρημα αντί για την πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων μας και την καταβολή των αποζημιώσεών μας, καλώντας μας να… διεκδικήσουμε τα υπόλοιπα από ανύπαρκτους πρώην συμμετόχους της.

Οι απλήρωτοι επί 17 μήνες εργαζόμενοι στο Mega που τις τελευταίες 8 ημέρες διεκδικούν την αξιοπρέπειά τους σε αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil, θεωρούμε τη σημερινή ανακοίνωση της οικογένειας Βαρδινογιάννη ως τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΜΑΣ.

Και δηλώνουμε ότι όσο κι αν προσπάθησαν να μας διχάσουν, καταβάλλοντας σε μερίδα εργαζομένων κάποια χρήματα, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενωμένοι και θα φύγουμε από την επιχείρηση Βαρδινογιάννη με το κεφάλι ψηλά και όχι ταπεινωμένοι σαν ανθρώπινα απορρίμματα που, αφού χρησιμοποιήθηκαν, πετάγονται στο καλάθι των αχρήστων από ανθρώπους που τελικά δεν γνωρίζουν τη σημαίνει ανθρωπιά.

Από τη Motor Oil θα φύγουμε μόνο μετά από την καταβολή στο ακέραιο των δεδουλευμένων μας και των αποζημιώσεών μας.

Ο αγώνας τώρα ξεκινά!

Απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega σε αντίσκηνα έξω από τη Motor Oilοι εργαζόμενοι του Mega ενημερώνουν για τις δράσεις τους στο
https://www.facebook.com/MegaErgazomenoi/

Με πληροφορίες από ΕΡΤ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09/02/2018 - 01:20