Ο Δημήτρης Γαζιδέλλης και ο Δημήτρης Κούνης μιλούν για το ψηφιακό ραδιόφωνο την Τρίτη 23/1, στις 14.30, στην Ραδ/δα της ΕΡΤopen που παρουσιάζει ο Νίκος Κλέτσας

Η ΕΡΤ ανοίγει την ψηφιακή εποχή στο ραδιόφωνο


Ο Δημήτρης Γαζιδέλλης, Γεν. Διευθυντής Ανάπτυξης & Λειτουργίας Δικτύων της ΕΡΤ και ο Δημήτρης Κούνης, Γεν. Γραμ. του ΠΑΣΥΜΗΤΕ και Γεν.Γραμ.Οικ. της ΠΟΣΠΕΡΤ, είναι καλεσμένοι την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 στις 2.30 το μεσημέρι στο ραδιόφωνο της ERTopen και στην εκπομπή Ραδιοεφημερίδα που παρουσιάζει ο Νίκος Κλέτσας.

Ο Δημήτρης Γαζιδέλλης και ο Δημήτρης Κούνης, απαντούν στο ερώτημα για το τι είναι το ψηφιακό ραδιόφωνο που έρχεται, καθώς η ΕΡΤ για ακόμα μία φορά πρωτοπορεί και ανοίγει ήδη μια νέα σελίδα στην ιστορία της ραδιοφωνίας στη χώρα μας με την πιλοτική – δοκιμαστική εκπομπή ψηφιακού ραδιοφωνικού σήματος σε πρότυπο DAB+Ο Δημήτρης Γαζιδέλλης και ο Δημήτρης Κούνης μιλάνε στις 14.30 το μεσημέρι για το ψηφιακό ραδιόφωνο στην εκπομπή ραδιοεφημερίδα που ξεκινάει και με άλλες ειδήσεις στις 14.00. Στον ήχο ο Μανώλης Σάλλας και στην γραμματειακή υποστήριξη της εκπομπής η Δώρα Κωνσταντέλια.

Συντονιστείτε στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr
Το πρόγραμμά αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο.
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5
Στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας: 
1Π(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045


Καλή ακρόαση!
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54