Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στέλνει στα δικαστήρια Ρούσκα-Μπαρλαμά και υπαλλήλους-δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ για τη συκοφάντηση του αγώνα

Από kinimadenplirono :

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στέλνει στα δικαστήρια Ρούσκα-Μπαρλαμά και παπαγάλους του ΣΚΑΪ για τη συκοφάντηση του αγώνα μας και των αγωνιστών μας. Και έπεται συνέχεια


Σήμερα το πρωί, αντιπροσωπεία αγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω, προσήλθε στον Πταισματοδίκη προκειμένου να υποβάλλει εγγράφως συμπληρωματικό υπόμνημα και ένορκες καταθέσεις, για την υπόθεση της μήνυσης των εκπροσώπων του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Λεωνίδα και Ηλία Παπαδόπουλου, προς τους συμβολαιογράφους Ρούσκα και Μπαρλαμά και τους υπαλλήλους-δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, Φιλιππίδη, Βουλαρίνο και Νικολάου.

Η μήνυση αυτή αφορά στα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης και απαντά επί της ουσίας σε όλον αυτό τον πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας που δέχθηκε το Κίνημά μας από μερίδα των ΜΜΕ και την ηγεσία των συμβολαιογράφων. Η συντεταγμένη επίθεση λάσπης έγινε προφανέστατα, κατ’εντολή της μνημονιακής κυβέρνησης, της τρόικα και των τραπεζιτών, προκειμένου να θιγεί το ηθικό μας πλεονέκτημα στη μάχη αυτή που δίνουμε εδώ και 4 χρόνια ενάντια στους πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας.

Παρά τα ψέματα και την λάσπη των καλοταϊσμένων παπαγάλων, ότι δήθεν διασώζουμε με τον αγώνα μας στα Ειρηνοδικεία πλοία, κότερα, πισίνες και βίλες στην Εκάλη, ο υπό φτωχοποίηση και διαρκή λεηλασία ελληνικός λαός, δεν πίστεψε την εξοργιστική τους προπαγάνδα.

Παρά τις συκοφαντίες του υπόδικου για το παραδικαστικό κύκλωμα νο2 και προέδρου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Γεωργίου Ρούσκα και της συνεργάτιδός του Μελπομένης Μπαρλαμά, ότι δήθεν υποκινούμαστε με το αζημίωτο από “στρατηγικούς κακοπληρωτές” και ότι δήθεν οι πλειστηριασμοί που διενεργούνται στα Ειρηνοδικεία δεν αφορούν πρώτες κατοικίες, ο ελληνικός λαός που βιώνει το τεραστίων διαστάσεων πρόβλημα, δεν πείστηκε.

Μετά από τον τετραετή αγώνα μας, μετά από τη ματαίωση χιλιάδων πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας, μετά από σφοδρή κόντρα με την τραπεζοκρατία, τα funds, τις μνημονιακές κυβερνήσεις και το κύκλωμα μιας μικρής μειοψηφίας πλειστηριατζήδων συμβολαιογράφων, ήρθε ο συμβολαιογραφικός κόσμος να τοποθετηθεί επίσημα πλέον, κατά της εκποίησης της λαϊκής περιουσίας και κατά του σκανδάλου των επερχόμενων ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

9 στους 9 συμβολαιογραφικούς συλλόγους σε όλη τη χώρα πλέον, έχουν λάβει αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων, αποχής από τους πλειστηριασμούς μέχρι το τέλος του έτους και άρνησης υπογραφής σύμβασης για την ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών.

Ως αποτέλεσμα αυτών των εξελίξεων και ουσιαστικά της ναρκοθέτησης της διαδικασίας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών από το Κίνημά μας, ήρθε η απάντηση των διεθνών αρπακτικών δια στόματος Ντράγκι και Ντάισελμπλουμ στο Eurogroup της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου, στο οποίο ζήτησαν αυστηρά μέτρα ποινικοποίησης του Κίνήματός μας και της δράσης του ενάντια στους πλειστηριασμούς και επίσπευση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Έσπευσαν ως πρόθυμοι Χατζατζάρηδες, οι Τσακαλώτος και Τζανακόπουλος να καθησυχάσουν τους τροϊκανούς, να διαβεβαιώσουν ότι θα προστατεύουν τους πλειστηριατζήδες συμβολαιογράφους και ότι θα ποινικοποιήσουν αυτεπαγγέλτως τη δράση του Κινήματός μας.

Εμείς δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. Εμείς δεν κάνουμε βήμα πίσω. Χθες Τετάρτη βρεθήκαμε σε ακόμη μία δράση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών να περιφρουρήσουμε την λαϊκή περιουσία.

Σήμερα Πέμπτη, συνεχίζουμε το νομικό αγώνα ενάντια στους κατ’επάγγελμα συκοφάντες του Κινήματός μας, εντολοδόχους των τραπεζιτών. Το Κίνημά μας θα νικήσει και ο Λαός μας δεν θα εξοντωθεί από τα ντόπια και διεθνή αρπακτικά, ό,τι νόμους και να επινοήσουν, ό,τι μέτρα και να ψηφίσουν. Η ήττα τους στο πεδίο της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας θα είναι και η πολιτική τους ταφόπλακα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από της δηλώσεις του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, του δικηγόρου μας Κώστα Ζηκογιάννη και του Ηλία Παπαδόπουλου από το Πταισματοδικείο Αθηνών, στο περιθώριο της κατάθεσης του μηνυτήριου υπομνήματοςΤελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54