Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Ένα αδιάκοπο μάθημα Αλληλεγγύης.

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο  Ελληνικού. Ένα πολύτιμο μάθημα Αλληλεγγύης.Ο καρδιολόγος Γιώργος Βήχας είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε το 2011 την δομή αλληλεγγύης που έμελλε να σώσει εκατοντάδες πολίτες της Ελλάδας, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο  Ελληνικού.

Ο ίδιος μαζί με τους συναδέλφους του αλλά και δεκάδες εθελοντές προσφέρουν περίθαλψη σε χιλιάδες ανέργους, ανασφάλιστους και οικονομικά εξαθλιωμένους πολίτες.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο  Ελληνικού είναι η Πράξη Αντίστασης που επιλέγει ο “επαναστάτης γιατρός” Γιώργος Βήχας για να αντιμετωπίσει τον ανελέητο και αδιάκοπο οικονομικό και κοινωνικό πόλεμο που δέχεται η

ελληνική κοινωνία προσφέροντας στους συμπολίτες του το πιο πολύτιμο  αγαθό του ανθρώπου, την υγεία.


Εκτός όμως από την δράση του αυτή, ο Γιώργος Βήχας, σε συνεργασία με τους εθελοντές, συγγράφει και σκηνοθετεί παιδικά θεατρικά έργα τα οποία επιμελείται εξολοκλήρου η Θεατρική ομάδα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού

Ιατρείου Ελληνικού. Οι εκδηλώσεις αυτές υποστήριξης,ταξιδεύουν στην Ελλάδα, απο το Καστελόριζο μέχρι την Πιερία.


Γιώργο Βήχα, ως πολίτες της μνημονιακής Ελλάδας, σε ευχαριστούμε για το πολύτιμο έργο σου, εσένα προσωπικά και όλη την ομάδα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου  Ελληνικού!

Χρύσα Αριάδνη Κουσελά
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04/06/2017 - 22:55