Δικαιοσύνη για Όλους: Το Δικαστήριο αρνήθηκε στη Ζωή να υπερασπιστεί και να εκπροσωπήσει τους Έλληνες πολίτες στη δίκη της Siemens..

Το Δικαστήριο αρνήθηκε στη Ζωή να υπερασπιστεί και να εκπροσωπήσει τους Έλληνες πολίτες στη δίκη της Siemens

H “Δικαιοσύνη για Όλους” αποβάλλεται ομόφωνα από τη δίκη, στην πρώτη μεγάλη παρέμβασή της

Χωρίς αντίλογο θα δικαστεί η Siemens για το σκάνδαλο των σκανδάλων

Να αποβληθούν οι έλληνες πολίτες και η «Δικαιοσύνη για όλους» από τη διαδικασία πρότεινε η Εισαγγελέας, και συμφώνησαν ομόφωνα κατηγορούμενοι και Δικαστήριο.

Το Δικαστήριο αρνήθηκε να αναγνώσει το Πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, που προσκόμισε η Ζωή για να αποδείξει τη ζημιά που έχουν υποστεί οι πολίτες από τη Siemens

Ζωή: Θα είμαστε και αύριο εκεί! Καλούμε τους πολίτες να συνεχίσουν να δίνουν το «παρών». Μόνο με την παρουσία μας θα αναδείξουμε το δικαστικό σκάνδαλο που εκτυλίσσεται στην πλάτη μας

Χθες, για τρίτη συνεχή δικάσιμο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και τα μέλη της Δικαιοσύνης για Όλους παρέστησαν στη δίκη της Siemens, διεκδικώντας το δικαίωμα πολιτικής αγωγής των ελλήνων πολιτών για το Σκάνδαλο των Σκανδάλων.

Μετά την ενοχλητική παρέμβαση της Ζωής και της Δικαιοσύνης για Όλους στη δίκη της Siemens στις 24 Φεβρουαρίου και στις 6 Μαρτίου2017, την Συνέντευξη Τύπου της 2 Μαρτίου 2017, την αγόρευση-καταπέλτη της Ζωής για την παράσταση πολιτικής αγωγής, αλλά και τις αντιδράσεις του Δικαστηρίου, της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και των γνωστών ΜΜΕ, χθεςΤετάρτη 15 Μαρτίου 2017, δόθηκε ακόμη μια μάχη στο Εφετείο Αθηνών, μαζί με τους πολίτες, για το τέλος της ατιμωρησίας αλλά και της κοροϊδίας στην υπόθεση του σκανδάλου των σκανδάλων.

Εισαγγελέας, συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων και Δικαστήριο, που δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους από την αρχή, αποφάσισαν σε αγαστή συνεργασία να προηγηθεί κάθε συζήτησης το πώς θα αποβληθεί η πολιτική αγωγή της Δικαιοσύνης για Όλους και των πολιτών, σε μία πρωτοφανή διαδικασία, στην οποία το Ελληνικό Δημόσιο και ο ΟΤΕ ήταν για άλλη μια φορά ανύπαρκτα στη δίκη εναντίον της εταιρίας-διαφθορέα: το Δικαστήριο «ξέχασε» να τους δώσει το λόγο και εκείνοι δεν μίλησαν καθόλου.

Όταν η Ζωή, αγορεύοντας για την πολιτική αγωγή, προσκόμισε στο Δικαστήριο το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη Siemens, έγινε σαφής ο πανικός σε όλες τις πλευρές. Το ζητούμενο ήταν ένα: πώς δεν θα διαβασθεί το πόρισμα, που αναφέρεται στη δράση της Siemens ως εγκληματικής οργάνωσης, με τεράστια ζημιά για το Ελληνικό Δημόσιο και τους έλληνες πολίτες και με εμπλοκή ακόμη και της Δικαιοσύνης.

Από τις χαρακτηριστικές στιγμές της δίκης ήταν οι ευχαριστίες του συνηγόρου του φυγόδικου Μ. Χριστοφοράκου προς την Εισαγγελέα της έδρας για την «ευχάριστη έκπληξη να προτείνει την αποβολή της πολιτικής αγωγής» της Ζωής, της «Δικαιοσύνης για Όλους» και των άλλων πολιτών, αλλά και ο χαρακτηρισμός, και πάλι από την υπεράσπιση, της παρουσίας των πολιτών ως «εκτός προγράμματος», στο ίδιο πνεύμα με την Εισαγγελέα της Έδρας!!

Με την αποβολή της πολιτικής αγωγής της Δικαιοσύνης για Όλους και των πολιτών, τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου και του Ελληνικού λαού παραμένουν ανυπεράσπιστα, αφού η Κυβέρνηση έχει δώσει εντολή για την χαμηλότερη δυνατή εκπροσώπηση (2 πάρεδροι του ΝΣΚ κι ένας δικαστικός πληρεξούσιος, εκ των οποίων έχει εμφανισθεί στη δίκη μόνον ένας και μιλήσει μία και μοναδική φορά), ενώ η Διοίκηση του ΟΤΕ είναι πλέον Γερμανικών συμφερόντων.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία από την πρώτη ημέρα της δίκης είχε καταγγείλει τη στημένη διαδικασία, δήλωσε, στην αγόρευσή της, πριν την προβλέψιμη απόφαση του Δικαστηρίου: «Όποια κι αν είναι η απόφασή σας, η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση, στο τέλος θα λάμψει.»

Και σήμερα δηλώνει: «Θα είμαστε και αύριο εκεί! Καλούμε τους πολίτες να συνεχίσουν να δίνουν το «παρών». Μόνο με την παρουσία μας θα αναδείξουμε το δικαστικό σκάνδαλο που εκτυλίσσεται στην πλάτη μας

Ενώ κάποιοι δίνουν τη μάχη της συγκάλυψης και της παραγραφής, εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη της αποκάλυψης της αλήθειας.»

Στο κάλεσμα για τη δράση στην υπόθεση Siemens ανταποκρίθηκαν αυθόρμητα από την πρώτη στιγμή απλοί πολίτες αλλά και το κίνημα «Δεν Πληρώνω», που δίνει το «παρών» σε κάθε δικάσιμο. Mετά το πέρας της δικασίμου στις 3, όλοι μαζί μετέβησαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, για την υπεράσπιση της κατοικίας των πολιτών και την αποτροπή παράνομων πλειστηριασμών.

Η μάχη για Δικαιοσύνη και Διαφάνεια δεν τελείωσε. Η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου αποδεικνύει περίτρανα ότι, αν δεν διεκδικήσουν οι πολίτες, θα γίνουν θύματα της Κυβερνητικής-Κοινοβουλευτικής-Δικαστικής-Μιντιακής διαπλοκής, που οργιάζει, στις πλάτες μας.