Η Ιωάννα Κούρτοβικ στο 4ο Πρωτόκολλο της ERTopen την Δευτέρα 19/12, στις 11 με 12 το πρωί καλεσμένη του Γιώργου Φιλιππάκη:

Τη Δευτέρα 19 Δεκέμβρη 2016 στην ERTOPEN και στην εκπομπή 4ο Πρωτόκολλο 11 με 12 το πρωί καλεσμένη του Γιώργου Φιλιππάκη είναι η γνωστή δικηγόρος Ποινικολόγος κ. Ιωάννα Κούρτοβικ με θέμα: "Η άρνηση του συστήματος των Φυλακών να δώσουν άδεια στον πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα" .*

Συντονιστείτε στην ERTopen στους 106.7 στα fm στην Αττική και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα www.ertopen.com ή στο live24.gr.

Για τη συμμετοχή σας ! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10  ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας: 
1Π(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045


*Από το ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:

Η Kαταγγελία για το lock out της Νομικής :
Μετά την πρωτοφανή παρέμβαση της Νομικής Σχολής στη φυλακή με την απαίτηση να εμποδίσει το δικαίωμα λόγου του πολιτικού κρατουμένου Δημήτρη Κουφοντίνα και να προχωρήσει σε κυρώσεις σε βάρος του αν μιλήσει , που του ανακοινώθηκε χθες,
Η Διεύθυνση της Νομικής Σχολής προχώρησε ,σήμερα, στο κλειδαμπάρωμα της Σχολής και επιστράτευσε τα ΜΑΤ για να διαφυλάξουν τους εφιάλτες που κρύβει πίσω από τα σιδερένια ρολά.
Η μοναδική στα χρονικά ενέργεια μιας Πανεπιστημιακής Σχολής και μάλιστα της Νομικής, ενάντια σε μία εκδήλωση - λόγου, που στόχο έχει να αναδείξει το δίκαιο αίτημα ενός κρατούμενου στην άδεια που του αρνούνται, παρότι κατοχυρωμένου στο νόμο και αυτονοήτου στη συνείδηση της κοινωνίας, παραδίδεται στη χλεύη της ιστορίας , όπως και ο εμπνευστής (ή η εμπνεύστριά) του.
Το ίδιο και η κυβέρνηση της «Αριστεράς» που σε απόλυτη σύμπλευση με το πνεύμα της φίμωσης και του αποκλεισμού δεν δίστασε να στείλει τα ΜΑΤ για να αποκλείσει τη Σχολή και να εμποδίσει την εκδήλωση.
Στον προαύλιο χώρο της Σχολής της Νομικής κατειλημμένο από τους φοιτητές, που αντέδρασαν στην προσβλητική για το Πανεπιστήμιο απόφαση ,
καλούμε τον κόσμο στις 7.00 μ.μ., σε μια εκδήλωση καταγγελίας της μεθόδευσης που επιχειρεί να απαγορεύσει κάθε κίνηση και να φιμώσει τις φωνές που διεκδικούν την χορήγηση της άδεια στον Δημήτρη Κουφοντινα.
Και δεν θα σταματήσουμε να το διεκδικούμε .
Γιατί η άδεια είναι δικαίωμα, κατακτημένο με αγώνες.
Και δεν μπορεί κανείς να το περιφρονεί.

Επιτροπή για τη χορήγηση αδειών
στους πολιτικούς κρατούμενους
Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19/12/2016 - 09:45