Βρέθηκε ο 11χρονος που είχε εξαφανιστεί από το Νοσοκομείο Παίδων

Βρέθηκε ο 11χρονος που είχε εξαφανισθεί στις 30 Αυγούστου από το Νοσοκομείο Παίδων. Τον ανήλικο βρήκαν αστυνομικοί του τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων, της δ/νσης Ασφάλειας Αττικής σε συγγενικό του πρόσωπο στον Ασπρόπυργο.

Το παιδί έχει οδηγηθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό ο 11χρονος έμενε στο διάστημα αυτό στη θεία του, σε καταυλισμό Ρομά, στον Ασπρόπυργο.

Οι αστυνομικοί, που τον είχαν εντοπίσει, επικοινώνησαν με τη θεία του, η οποία και συμφώνησε να τους τον παραδώσει σήμερα.

Η θεία του ανήλικου ήθελε το παιδί να επιστρέψει στον παππού και τη γιαγιά του, που έχουν την επιμέλειά του, αφού δεν έχει πατέρα, ενώ η μητέρα του κρατείται στις φυλακές Ελαιώνα, για υπόθεση ναρκωτικών.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στις 4 Αυγούστου 2015 κι ενώ ο 11χρονος περιεργαζόταν το φορτηγάκι του θείου του, σε καταυλισμό Ρομά, στη Γαστούνη, αυτό κύλησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 14 μηνών ξαδερφούλα του.

Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αμαλιάδας, είχε δώσει εντολή να εισαχθεί ο ανήλικος στο Νοσοκομείο Παίδων. Σημειώνεται ακόμα, ότι ο 11χρονος βρίσκεται αυτή την ώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54