Ειδήσεις από την ΕΡΑ Φλώρινας


ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ

Τις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών επισκέφθηκε χθες ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ,Θανάσης  Γερμανίδης, προκειμένου να δηλώσει την αμέριστη συμπαράσταση του στο δίκαιο και έντιμο αγώνα τους, που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες συνεχίζουν δυναμικά την καθιστική διαμαρτυρία τους, γιατί παρά την απόφαση του δικαστηρίου που διατάζει την επαναπρόσληψή τους, το Υπουργείο Οικονομικών αρνείται να συμμορφωθεί. Το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία αντιμετωπίζεται από το Υπουργείο με προπηλακισμούς, αυταρχισμό και καταστολή. Ο αγώνας ο δικός τους, είναι και δικός μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε!2Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ «ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»

Πειραματικές διατάξεις και εργαστήρια φυσικών επιστημών παρουσιάστηκαν χθες  στην αίθουσα εκθέσεων της Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων του ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας «Οι μικροί επιστήμονες».
Τα εργαστήρια έγιναν από τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων Αμμοχωρίου, Βεύης, Κέλλης, Υδρούσας, και του 5ου Φλώρινας με την εποπτεία φοιτητών και φοιτητριών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ Τ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Η Τ.Ε. Φλώρινας του ΚΚΕ πραγματοποίησε ανοιχτή σύσκεψη – συζήτηση για τα αποτελέσματα των εκλογών ( Ευρωεκλογών, Περιφερειακών – Δημοτικών) και την δράση για το επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου ο Δήμαρχος Μάκης Ιωσηφίδης ενημέρωσε για το πρόσφατο ταξίδι του  στην Αθήνα το οποίο αφορούσε το Στρατόπεδο Αμυνταίου. Υπογράφηκε ήδη η απόφαση από το Υπουργείο  Άμυνας πως το Στρατόπεδο παραμένει.

ΤΟ Rally Greece Offroad 2014 ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ 6-7-8 ΙΟΥΝΙΟY


Το RALLY GREECE OFFROAD θα διεξαχθεί 6-7-8 ΙΟΥΝΙΟΥ, στη περιοχή της Φλώρινας, με έδρα τη πόλη της Φλώρινας.(Εκκίνηση, πρωί Παρασκευής απο Γρεβενά, με προορισμό την Φλώρινα, το μεσημέρι,και συνέχεια του RALLY στην περιοχή της Φλώρινας,)
Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι σχεδόν 750χλμ εκ των οποίων παραπάνω από ''400'' χλμ είναι Ειδικές Διαδρομές, ΚΛΕΙΣΤΕΣ στη ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.

- Οι Αγωνιζόμενοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν 14 Ειδικές Διαδρομές εκ των οποίων οι 8 είναι διαφορετικές μεταξύ τους.
Κανένας άλλος αγώνας δεν προσφέρει τέτοιο αριθμό Ειδικών Διαδρομών μέσα σε 3 ημέρες και ΚΛΕΙΣΤΕΣ στη ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.
- Τηλεοπτική Κάλυψη του RALLY, απο την 24 Productions Motorsport Media Company, και απο Αέρος (ειδικό Ελικόπτερο)
3 ημέρ. η Αδρεναλίνη στα ύψη.Πληρώματα Διεθνών ομάδων,του 4Χ4....!!!!!
3 ημέρες...γεμάτες, για τους Fun, του 4Χ4,......
3 ημέρες,με πολλά Ενδιαφέροντα,''Μουσικές Εκδηλώσεις,'' ''Ζωγραφική,'' ''Ζαχαροπλαστικές Δημιουργίες,'' Δρόμοι OffRoad του ''ΚΡΑΣΙΟΥ,'' παζάρι Βιβλίου, κ.α. για ''ΓΕΜΑΤΗ'' ελεύθερη ώρα.
- - Για τους..''ΜΙΚΡΟΥΣ μας ΦΙΛΟΥΣ'': Ψυχαγωγία αρκετή... με Παιχνίδι, ''Ζωγραφιές'' ''Δημιουργική Απασχόληση,'' ''Ζωγραφική Προσώπου,'' Ζαχαρωτές λιχουδιές,'' (φυσικά και για Μεγάλα Μωρά'' και άλλες πολλές ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.
- - Βόλτα στον ''Ουρανό''....!!!!!! με την Αερολέσχη Φλώρινας.ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου προς ενημέρωση των επαγγελματιών καθώς και του καταναλωτικού κοινού κάνει γνωστό ότι την Δευτέρα 9 Ιουνίου τα καταστήματα της περιοχής θα παραμείνουν κλειστά.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54