Ειδήσεις από την ΕΡΑ Πάτρας

Ξεκίνησε σήμερα το θερινό πρόγραμμα της ΕΡΑ Πάτρας

Mε την συμμετοχή των ακροατών της ΕΡΑ Πάτρας σε Πελοπόννησο και μέρος της Ηπείρου, ξεκίνησε το πρωί το θερινό πρόγραμμά της. Το πρόγραμμα θα είναι τετράωρο (από 9.00-1300) καθημερινά ενώ την Παρασκευή θα υπάρχει και απογευματινή ζώνη (19.00-20.00)για την εκπομπή των αλληλέγγυων πολιτών προς την ΕΡΤ. Στο πρόγραμμα συμετέχουν γύρω στα δέκα άτομα, τα οποία και χθες διαμόρφωσαν το επόμενο βήμα για τον ιστορικό ραδιοφωνικό σταθμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης των αγωνιζόμενων εργαζομένων, παραβρέθηκαν και αρκετοί πολίτες, που εξέφρασαν τα θετικά τους σχόλια για την κάλυψη των τριών εκλογών από την ΕΡΑ Πάτρας. Μεταξύ αυτών και οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι από την παράταξη: "Αντίσταση Πολιτών Δ. Ελλάδας" κ.κ. Βαγγ. Κατσακούλιας και Κώστας Γαβριηλίδης.

Πυκνωση δρομολογίων ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Μεγαλύτερο αριθμό δρομολογίων στο τμήμα Κιάτο_Πάτρα προγραμματίζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ώστε σε συνδυασμό με τις ανταποκρίσεις του προαστιακού σιδηροδροδρόμου, να διευκολύνεται το επιβατικό κοινό που μετακινείται από την Αθήνα με προορισμό την Αχαϊκή πρωτεύουσα και αντίστροφα, με οικονομικές τιμές. Το κανονικό εισιτήριο απλής μετάβασης κοστίζει 17 ευρώ και 27 μετ΄επιστροφής ενώ το φοιτητικό μετ΄ επιστροφής έχει την ειδική εκπτωτική τιμή των 17 ευρώ. H προαναφερόμενη ειδική τιμή θα διατίθται από τα σημεία πώλησης Αθήνας και Πάτρας καθώς και από τα εκδοτήρια των σταθμών του προαστιακού στο τμήματα μεταξύ Πειραιά - Μαγούλας και Πειραιά - Δουκίσης Πλακεντίας. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό: 14511 και στο www.trainose.gr.

Συνελήφθη 57χρονος λαθρέμπορος στο Αγρίνιο

Καθ΄οδόν για τη διανομή χιλιάδων αυτοσχέδιων τσιγάρων που γέμιζε ο ίδιος με αδασμαλόγητο καπνό και τα διακινούσε στους πελάτες του, έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 57χρονος λαθρέμπορος. Ο δράστης είχε μετατρέψει σε κινητό...καπνεργοστάσιο το αυτοκίνητο που οδηγούσε! Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι μετέφερε ακόμη και την συσκευή για το γέμισμα κενών τσιγάρων με ενσωματωμένο φίλτρο και είχε ήδη έτοιμα 2.158 αυτοσχέδια τσιγάρα συσκευασμένα σε 27 πακέτα.Ολο αυτό το υλικό μαζί με τον λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 4 κιλών και 90 γραμμαρίων.εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον καταλογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών υπέρ του δημοσίου.

Μετ΄εμποδίων συνεχίζεται η αναμόρφωση των παιδότοπων στην Πάτρα

Με στόχο την αναμόρφωση των παιδότοπων και παιδικών χαρών στο τρίτο αστικό κέντρο της χώρας, την Πάτρα, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έχει επιδοθεί στην αναμόρφωσή τους. ΄Ηδη "τρέχει" σχετικό πρόγραμμα που επιβλέπει ο νυν δήμαρχος κ. Γιάννης Δημαράς που θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου. Αυτή είναι η καταληκτική ημερομηνία που έχει εκδοθεί για την αναμόρφωση των παιδότοπων από το υπουργείο Εσωτερικών. Το βάρος δίνεται στην ανανέωση του εξοπλισμού στις παιδικές χαρές ώστε να είναι εξασφαλισμένο το ασφαλές παιχνίδι για τους ανήλικους και προπαντός για τα νήπια.
Εν εγρηγόρσει ο Κώστας Πελετίδης
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54