Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Σέρρες: 20ό Classic Auto Moto Trial

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας Σερρών (ΛΑΜΣ) διοργανώνει το καταξιωμένο πλέον, επετειακό 20ό Classic Auto Moto Trial το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014. Το απόγευμα του Σαββάτου θα συγκεντρωθούν στον πεζόδρομο της οδού Κων. Καραμανλή (από το δημαρχείο μέχρι την πλατεία Κρονίου) ιδιοκτήτες, φίλοι και λάτρεις του μηχανοκίνητου κλασσικού αθλητισμού και στον ίδιο χώρο θα εκτεθούν περισσότερα από εβδομήντα (70) οχήματα-αντίκες. Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση φίλων με κοινό χόμπι τις μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα αντίκες. Την Κυριακή 1 Ιουνίου στις 10.00 π.μ. τα οχήματα θα αναχωρήσουν για μια συναρπαστική διαδρομή 100 km (η διαδρομή είναι: Σέρρες – Γάζωρος – Μεσορράχη – Λευκοθέα) και περίπου στις 11.20 το μεσημέρι θα καταφθάσουν στο Σπήλαιο Αλιστράτης. Εκεί θα φιλοξενηθούν, θα επισκεφθούν το σπήλαιο και θα παραμείνουν για μία ώρα και τριάντα λεπτά περίπου. Κατόπιν, στις 13.00 μ.μ. θα αναχωρήσουν για τις Σέρρες μέσω Λευκοθέας – Μεσορράχης – Νέας Ζίχνης – Χρυσού και Περιφερειακής οδού. 
Ο τερματισμός θα γίνει στην πίστα καρτ του αθλητικού πάρκου Ομονοίας γύρω στις 2.40 μ.μ. Εκεί θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που συμμετείχαν, και στη συνέχεια οι αγωνιζόμενοι θα γευματίσουν και θα απονεμηθούν αναμνηστικά κύπελλα, μετάλλια και πλακέτες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που κατασκευάστηκαν μέχρι το 1989. Δεν είναι αγώνας ταχύτητας, αλλά μια φιλική συνάντηση ιδιοκτητών παλαιών οχημάτων από πολλές περιοχές της χώρας.

Εκδήλωση τιμής στο Νίκο Χρηστίδη

Ένα αφιέρωμα, μια συναυλία στη μνήμη του Νίκου Χρηστίδη που ανάλωσε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του υπηρετώντας τον ΟΡΦΕΑ Σερρών, διοργανώνεται την Τετάρτη 28 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του "Ορφέα".

" Το κελάρι της ντροπής"

Το βιβλιοπωλείο Αφοί Μαρνέρη και οι εκδόσεις Ψυχογιός παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Χρυσιήδας Δημουλίδου με τίτλο «Το κελάρι της ντροπής», την Παρασκευή 30 Μαίου, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη, στις 8.30 το βράδυ.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27/05/2014 - 21:17