Το εξώδικο του ΠΑΟΚ στον ΑΝΤ1 για το "Ρουκ Ζουκ" και η απάντηση του σταθμού

Την έντονη ενόχλησή του για αναφορά παίκτη στην εκπομπή "Ρουκ Ζουκ" εξέφρασε ο ΠΑΟΚ ο οποίος απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 για το συγκεκριμένο λόγο.
 

Συγκεκριμένα, η λέξη που ήταν που αναζητούσαν οι παίκτες ήταν η "Βουλγαρία" και ένας από τους παίκτες χρησιμοποίησε τη λέξη "ΠΑΟΚ" και ακολούθως ο συμπαίχτης του είπε τη λέξη "Θεσσαλονίκη" και αμέσως μετά τη λέξη "Βουλγαρία".

Από τον ΠΑΟΚ επεσήμαναν ότι πρόκειται για μαγνητοσκοπημένη εκπομπή και υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος ώστε να μονταριστεί το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο ΑΝΤ1 απάντησε από την πλευρά του με επίσημη ανακοίνωση τονίζοντας ότι αποδοκιμάζει τη συγκεκριμένη διατύπωση.

Η ανακοίνωση του σταθμού: "Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί".

Η αντιπαράθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον ΑΝΤ1 για το επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ», όπου συνδέεται η ομάδα με τη Βουλγαρία, προκάλεσε ενδιαφέρον και στη γείτονα χώρα.

  

Ακόμα θυμίζει τον σάλο που είχε ξεσπάσει με το λεξικό του Μπαμπινιώτη, ο οποίος έγραψε πως «Βούλγαροι» αποκαλούνται οι οπαδοί της ομάδας.

  

Μάλιστα, υπογραμμίζει το εν λόγω άρθρο ότι οπαδοί του ευθύνονται για τον θάνατο του Βούλγαρου Τόσκο Μποζαντζίνσκι τον περασμένο Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη.

 Τέλος, αναφέρει ότι ο «αιώνιος» αντίπαλος του ΠΑΟΚ, ο Άρης έχει πιο στενούς δεσμούς με τη Βουλγαρία και τη Μπάτεφ Πλόβντιβ, καθώς οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν αδελφοποιηθεί.
 
 Πηγή: onsports.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21/10/2021 - 16:04