Ανάδειξη αντιπρόσωπων στο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ στις 17 – 18/9 - Συσπείρωση Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος - Οι υποψήφιοι της ΕΡΤ

Εκλογές ΕΣΗΕΑ για την ανάδειξη αντιπρόσωπων στο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου - Συσπείρωση δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος- Οι υποψήφιοι της ΕΡΤ


Μαζί ενάντια στο φόβοΝα ανοίξει η ΕΡΤ τώραΕίμαστε αυτοί οι οποίοι και πριν πέσει το «μαύρο» στην ΕΡΤ δίναμε το δυναμικό «παρών» στους αγώνες για την απεξάρτηση της ΕΡΤ από τον κυβερνητισμό και την χειραγώγηση.

Είμαστε αυτοί οι οποίοι και πριν την 11η Ιουνίου , με συγκεκριμένα στοιχεία αποδείξαμε ότι η διαφθορά και οι αμαρτίες στην ΕΡΤ είχαν ονοματεπώνυμο και πολιτικό πρόσημο.

Είμαστε αυτοί που ζητήσαμε την «κάθαρση» και τον εξορθολογισμό της ΕΡΤ επιμένοντας στην αναγκαιότητα για την ενίσχυση του «δημόσιου» χαρακτήρα της, που αρνηθήκαμε την επιχείρηση συρρίκνωσης και απαξίωσης της ΕΡΤ, προς όφελος των ιδιωτικών καναλιών.

Είμαστε αυτοί που από την πρώτη στιγμή που η τρικομματική κυβέρνηση «έριξε το μαύρο» στην ΕΡΤ , επιχειρώντας να στείλει το μήνυμα του φόβου σε ολόκληρη την κοινωνία ,αντισταθήκαμε στο πραξικόπημα και πρωτοστατήσαμε να μετατραπεί το προαύλιο του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής σε κέντρο αγώνα και συσπείρωσης όλων εκείνων που ασφυκτιούν στην ισοπέδωση της ζωής τους.

Είμαστε αυτοί που συγκρουστήκαμε με τα ΜΑΤ στην Μεσογείων για να μην μπεί το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Είμαστε αυτοί που δεν μπήκαμε στο δίλημμα να συμμετέχουμε ούτε στην ΔΤ μα ούτε και στην ΝΕΡΙΤ, στο όνομα του ρεαλισμού και ή της ανεργίας..

Όλοι εμείς επιμένουμε πως η ΝΕΡΙΤ είναι «μόρφωμα» και υποκατάστατο του «μαύρου». Όλοι εμείς αρνηθήκαμε με την συμμετοχή μας , ακόμη και με την υποβολή των δικαιολογητικών στον διαγωνισμό να νομιμοποιήσουμε το πραξικόπημα και την διάλυση της ΕΡΤ.

Όλοι εμείς δίνουμε καθημερινά την μάχη μέσα από την αυτοδιαχειριζόμενη και ελεύθερη ΕΡΤ να παραμείνει ζωντανό το αίτημα της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, η οποία δεν θα είναι κυβερνητική και θα δίνει βήμα σε όσους σήμερα είναι αποκλεισμένοι από το μιντιακό σύστημα διαπλοκής.

Ολοι εμείς είμαστε ρεαλιστές. Πιστεύουμε ότι η ΕΡΤ θα ξαναλειτουργήσει σύντομα και ότι θα ξαναβρεθούμε νικητές στο Ραδιομέργαρο. Χαμένοι είναι μόνο οι αγώνες που δεν δίνονται .

Συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο της «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ» γιατί είναι η παράταξη εκείνη που χωρίς ταλαντεύσεις , διλήμματα και υποκρισία στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ. Η ενίσχυση των δυνάμεων της Συσπείρωσης στην νέα Διοίκηση της ΠΟΕΣΥ είναι εγγύηση για την ενδυνάμωση του αγώνα μας, εγγύηση ότι η ΕΡΤ θα ξαναλειτουργήσει. Η ψήφος σας είναι η δύναμη μας. Η ενεργή συμμετοχή σας και όχι η ανάθεση είναι το αποτελεσματικότερο όχημα για να ακυρωθούν τα δικά τους σχέδια τους και να πραγματοποιηθούν τα δικά μας όνειρα.Αγγελόπουλος Προκόπης

Ακριώτου Δήμητρα

Γιουκάκης Γιώργος

Δρόσου Ρένα

Ζέρβα Έφη


Καββαδία Αννέτα

Καρίκης Κώστας

Κατσίμη Μαριλένα

Κονταξή Μαρία

Κορόβηλας Νίκος

Κωνσταντακάκη Αννα

Λέκκα Κάλλη

Μαραθιάς Ανδρέας


Ξυνού Εύη

Παπαζαχαρίου Γιώργος

Παπανικολάου Ειρήνη (Ρένα)

Ροδίτης Ανδρέας

Χαλβατζάκης Κώστας

Χαρίτος Πάνος

Χριστακάκη Αλεξάνδρα

Τσίγκα Τζούλυ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12/09/2014 - 22:09