ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 25/6 – ΖΗΜΙΕΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H ΕΡΤ κατηγορείται ότι επιβαρύνει τον Έλληνα πολίτη με μηνιαίο κόστος 4,24 € χωρίς όμως κανείς να αναφέρει τι προσφέρει η ΕΡΤ στον τομέα του αθλητισμού.

 

ΗΕΡΤ προσφέρει αθλητικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, ελεύθερα, προσβάσιμα σε όλους.

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ΕΡΤ δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τις αντίστοιχες των συνδρομητικών καναλιών των οποίων οι μηνιαίες συνδρομές είναι 50 €

 

Πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος η ΕΡΤ ή το Ελληνικό Δημόσιο να ζημιωθούν με τεράστια ποσά από την αθέτηση υπογεγραμμένων συμβολαίων.

 

Στην τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο αναφέρουμε χαρακτηριστικά :

 

 

  1. Παγκόσμιο Κύπελλο Συνομοσπονδιών (ConfederationCup - 16 αγώνες): Προβλέπεται στο συμβόλαιο του Παγκόσμιου Κύπελου Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (συνολικού κόστους 14 εκ. €).
  2. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου κάτω των 20 ετών (52 ματς με συμμετοχή και της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας): Προβλέπεται στο συμβόλαιο του Παγκόσμιου Κύπελου Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (συνολικού κόστους 14 εκ. €)
  3. Προκριματική φάση του UEFAChampionLeague (με πιθανότητα όχι μόνον μετάδοσης ξένων αγώνων αλλά και παραγωγής και μετάδοσης από την ΕΡΤ): Η UEFAκαθυστερεί τις συναντήσεις του Ιουλίου για να δει τι θα κάνει. Προβλέπεται στο συμβόλαιο συνολικού κόστους τριετίας 31,5 εκ. €.
  4. Μεσογειακοί Αγώνες στην Τουρκία: Σε εξέλιξη με πολλές ελληνικές διακρίσεις.
  5. Circuit Beach Volley: 19 διήμερα, με ελληνική συμμέτοχη.
  6. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης – Ιούλιος: Με ελληνικές συμμετοχές και Ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών.
  7. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου - Μόσχα.
  8. Αγώνες Formula-1: 2 αγώνες τον Ιούλιο κ 1 αγώνας τον Αύγουστο)
  9. Eurobasket τον Σεπτέμβριο

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25/06/2013 - 21:01
Συνημμένα αρχεία: