Φωτ. © Τάσος Αρωνίτης

Η ελληνική μουσική σκηνή στο Δεύτερο - Πέμπτη, 24/10 ο Ηλίας Λιούγκος με την Δέσποινα Στεφανίδου

Η Ελληνική Μουσική  Σκηνή στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Δεύτερο Πρόγραμμα συνεχίζει τις συναυλίες στα studio της Ελληνικής Ραδιοφωνίας,
στηρίζοντας πάντα την καλή Ελληνική μουσική.

Από τις επιτυχημένες βραδιές στο 'Studio E' μεταφερόμαστε στο 'Studio C' και κάθε Πέμπτη, στις 21:00 και για δύο περίπου ώρες, συναντάμε εκλεκτούς συνθέτες, μουσικούς και ερμηνευτές, αλλά κυρίως τις ακροάτριες και τους ακροατές του Δευτέρου Προγράμματος, σε ένα κύκλο μουσικών συναντήσεων υπό το γενικό τίτλο «Η Ελληνική Μουσική Σκηνή στο Δεύτερο».

Κάθε εβδομάδα, θα είναι αφιερωμένη σε μία προσωπικότητα της ελληνικής μουσικής.

Αυτή την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013, καλεσμένος στο studio C της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ο Ηλίας Λιούγκος σε ένα ταξίδι στη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, αλλά και προσωπικών συνθέσεων. Από τα «Παράλογα» και τη «Νυχτερινή Δοκιμασία» μέχρι και τις «Κωμοπόλεις».

Μαζί του η Δέσποινα Στεφανίδου (τραγούδι, πιάνο).

Οι συναυλίες, με ελεύθερη είσοδο κοινού, θα μεταδίδονται απευθείας από το Δίκτυο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ενώ μαγνητοσκοπημένες θα αναμεταδίδονται κάθε Σάββατο, μετά το βραδινό δελτίο ειδήσεων και κάθε Κυριακή στις 17:00.

Για προσκλήσεις, συντονιστείτε στο Δίκτυο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, στους 91,8 στα FM και στους 729 ΑΜ και μέσω διαδικτύου στο www.ertopen.com και στο www.thepressproject.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21/10/2013 - 17:32