Ο Βαγγέλης Γερμανός απόψε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

20.30 : O   γνωστός   αγαπημένος     τραγουδοποιός   Βαγγέλης  Γερμανός   θα μοιραστεί με τους  εργαζόμενους της ΕΡΤ  και  με το κοινό, τους  4 μήνες, από το  αντισυνταγματικό και παράνομο «μαύρο»,    το οποίο οι εργαζόμενοι όχι μόνο δεν αποδέχτηκαν αλλά κράτησαν ζωντανή την ΕΡΤ  δημιουργώντας επιπρόσθετα μια  πολιτιστική έκρηξη. Ενα φεστιβάλ   120 ημερών που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ! Με την αλληλεγγύη και τη βοήθεια χιλιάδων καλλιτεχνών τη μαζική  συμμετοχή του κόσμου  και πολλών συλλογικοτήτων!

    

 

Ο  Βαγγέλης   Γερμανός συνειδητά  συνδύασε    τις σπουδές  του  στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου  με την τέχνη της μουσικής.     Ακολούθησε το όνειρό του και αφοσιώθηκε   στη μουσική.Έχει γράψει μουσική και στίχους για περισσότερους από δέκα δίσκους («Τα μπαράκια», «Ο τροβαδούρος σου», «Ελεύθερος χρόνος» κ.ά.), ενώ ως ηθοποιός έχει εμφανιστεί  σε σήριαλ, αλλά  και  στις ταινίες «Βαριετέ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου, Γλυκόξινο κρασί, Νυχτερινοί ακροβάτες,  Ο τελευταίος παράδεισος , «Ο αδελφός μου κι εγώ»  κ.ά..

  Με  πυξίδα την ευαισθησία , τη δημιουργικότητα , την ονειροπόληση ,  τη συνέπεια  στις προσωπικές του αξίες,  αναζητά τις άλλες  όψεις του κόσμου και γοητεύεται από την ιδέα της αναχώρησης και της επιστροφής . 

  Ο   τραγουδοποιός     με τη ζεστή  εκφραστική του φωνή  θα μας ταξιδέψει μελωδικά ερμηνεύοντας  παλιές αγαπημένες  επιτυχίες  του , αλλά και τραγούδια  από  τις  τελευταίες τους   δημιουργίες.  Γιατί , όπως λέει ι ο ίδιος , ΄΄το ταξίδι  είναι πράξη  επαναστατική΄΄.

Σας περιμένουμε, ευχαριστώντας  θερμά όλους όσοι μας συμπαραστέκονται 4 μήνες τώρα, σε αυτή μας την προσπάθεια για  να κρατήσουμε την ΕΡΤ ζωντανή,

 πομπό πολιτισμού και της κοινωνίας που αγωνίζεται!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11/10/2013 - 10:32