Η ελληνική μουσική σκηνή στο Δεύτερο

Για Τρίτη χρονιά το Β’ Πρόγραμμα συνεχίζει τις συναντήσεις-συναυλίες στα studios της ΕΡΑ, στηρίζοντας πάντα την καλή ελληνική μουσική.
Από το studio E μεταφερόμαστε στο studio C και κάθε Πέμπτη 9-11 το βράδυ συναντάμε εκλεκτούς συνθέτες, μουσικούς και ερμηνευτές, αλλά και τους ακροατές του Β’ Προγράμματος με το γενικό τίτλο «Η ελληνική μουσική σκηνή στο Δεύτερο».
Οι συναυλίες, με ελεύθερη είσοδο κοινού, θα μεταδίδονται απ’ ευθείας από το δίκτυο της ΕΡΑ, ενώ θα μαγνητοσκοπούνται από την τηλεόραση της ΕΡΤ και θα αναμεταδίδονται κάθε Σάββατο μετά το βραδινό δελτίο ειδήσεων.
Έναρξη Ραδιοσυναυλιών: Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 στις 21:00

Λίγες ημέρες πριν από την γενέθλιο ημέρα του Μάνου Χατζιδάκι (23/10/1925, Ξάνθη), το Δεύτερο πρόγραμμα τιμά τον μεγάλο Συνθέτη, που έχει αφήσει το στίγμα του στην Ελληνική Ραδιοφωνία.
Το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου μπορείτε να απολαύσετε ένα δίωρο αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, τα τραγούδια και τις μουσικές του, στο Στούντιο C'  (Ραδιομέγαρο Ε.Ρ.Τ, Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, 1ος όροφος - Είσοδος ελεύθερη) και από το Στούντιο C' ζωντανά στους δέκτες σας, ραδιόφωνο ή/και υπολογιστή.

Θα ακουστούν τα έργα «Μεγάλος Ερωτικός», «Μπαλάντες της οδού Αθηνάς», «Χωρίον ο Πόθος».

Στην συναυλία συμμετέχουν  Τάσος Μισυρλής Τσέλο- Φωνή, Άννα Λινάρδου Φωνή, Θόδωρος Κοτεπάνος Πιάνο, Διονύσης Βερβιτσιώτης Βιολί, Βασίλης Λιαρμακόπουλος Μπάσο, Ισμήνη Παπαθανασίου Κλαρινέτο.

Παρουσίαση: Έλενα Διάκου


 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54