ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΜΙΝΟΥ ΜΑΤΣΑ ΣΤΙΣ 6/2 ΣΤΟ GAZARTE

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως λόγω της κακοκαιρίας και θέτοντας σε προτεραιότητα την ασφάλεια όλων, Ο Μίνως Μάτσας και το GAZARTE προβαίνουν σε αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας του την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας μεταφέρεται για την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Τα εισιτήρια όλων των κατόχων ισχύουν αυτόματα για τη νέα ημερομηνία.

Στην περίπτωση που θέλετε να προχωρήσετε με επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να μας ενημερώσετε με email που θα περιέχει τον κωδικό παραγγελίας σας, το αργότερο την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εάν η πληρωμή των εισιτηρίων έγινε με κάρτα, οι επιστροφές γίνονται απευθείας στην κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά.

Εάν η πληρωμή έγινε με μετρητά θα πρέπει να μας αποστείλετε και τα παρακάτω στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού :

 

ΙΒΑΝ

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

 

Για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλώ στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.