Ενήλικες από 65 χρόνων, μέχρι παιδιά έως 7 ετών καλεί η Εθνική Λυρική Σκηνή να συμμετέχουν στο βιωματικό διαγενεακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της “Κοπερτί το κοπερτί”. .

Πρόσκληση συμμετοχής στο βιωματικό διαγενεακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες 65+ καθώς και για παιδιά από 5 έως 7 ετών με τίτλο «Κοπερτί το κοπερτί» . Οι Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής προσκαλούν ενήλικες από 65 ετών και άνω και παιδιά από 5 έως 7 ετών να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο βιωματικό διαγενεακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο Κοπερτί το κοπερτί. Με την καθοδήγηση της θεατροπαιδαγωγού Ελένης Ζαχοπούλου και της μουσικοπαιδαγωγού Φανής Μώραλη, οι συμμετέχοντες από διαφορετικές γενιές –με όχημα το τραγούδι, το παιχνίδι και την αφήγηση– θα περιπλανηθούν σε μια συλλογική δημιουργική διαδικασία για να ανταμώσουν εκεί που το σήμερα συναντά το χθες.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε εβδομαδιαίες συναντήσεις κατά τις οποίες οι μεγάλες και οι μικρές γραμμές ζωής των συμμετεχόντων θα διασταυρωθούν με στόχο τη δημιουργία μιας κοινής αφήγησης μέσα από λέξεις, ανάσες και νότες, καθώς και τον εμπλουτισμό της καλλιτεχνικής και κοινωνικής εμπειρίας τους. Το εργαστήριο θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση από τους συμμετέχοντες της χαρτογραφημένης συναρπαστικής διαδρομής τους στον χρόνο.Σχεδιασμός / Υλοποίηση: Ελένη Ζαχοπούλου (θεατροπαιδαγωγός, ηθοποιός), Φανή Μόραλη (μουσικοπαιδαγωγός)

Έναρξη εργαστηρίου: 16 Ιανουαρίου 2023

Ημέρα & ώρα: κάθε Δευτέρα, 17.00-19.00

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.nationalopera.gr