Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: Ταξίδι Ζωής

Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ώρα 19:30, ο καλλιτεχνικός σύλλογος, ipfavloskyklos που υποστηρίζει με συνέπεια κι ήθος, την ώριμη ηλικία, θα σας ταξιδέψει στο Σαρόγλειο Μέγαρο στην ΛΑΕΔ (Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων), διατυπώνοντας, «Ζήσε την ζωή σου και ξέχασε την ηλικία σου» ένα διάλογο πολιτισμού και τέχνης, σε ένα σκηνικό βιντεοπροβολών απο τον σκηνοθέτη Αντώνη Σωτηρόπουλο.


Εκ νέου πρόθεσης μας μου είναι να αλλάξουμε τον αρνητικό τρόπο που σκεφτόμαστε, τι σημαίνει για τον καθένα να μεγαλώνει και να γερνά!


Μια θεματική ξενάγηση, απο ένα πάνελ ολιγόλεπτων ομιλιών, που συνδυάζει τις δυνάμεις της 7ης τέχνης, του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης, της ομορφιάς,της διατροφής , της ψυχολογίας, που θα ερμηνεύσουν θεματικά, η ψυχολόγος Κοτσιφάκου Αικατερίνη, η βιολόγος Μεγαρίτη Γεωργία Μίνα Αλκαλάη απο την ένωση Χοροθεραπευτών με τρεις χοροθεραπευτριες,χαρίζοντας ένα ανθρωπιστικό δρώμενο με την Έρη Περδίου, Αρτέμη Μαρία και Μπασιάκου Στέβη.


Θα συνεχίσουμε συνέντευξη απο τον αθλητικογράφο Οικόπουλο Σπύρο στη 81 Χρονη σέρφερ Γερολυμάτου Αναστασία και τον δρομέα Τσιγάρα Γρηγόρη.


Η θεματική ξενάγηση συνεχίζεται με Εικαστικές τέχνες απο την Λυδία Βενιέρη, την Ιστορικό Τέχνης Ίρις Κρητικού, την Αντιγόνη Γύρα δημιουργό παραστάσεων χορού και θεάτρου. Ταξιδεύοντας την τέχνη, η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη θα συμμετέχει με μια αφήγηση ιστορίας.


Τέλος με «Κάλλος», φαντασία και έμπνευση ο eco editor Δημήτρης Γραμματικογιάννης θα μας ταξιδέψει με την Χαρά Λεμπέση σε ένα αρχείο ρούχων, Συνομιλώντας με τον Φωτογράφο Σπύρο Πώρο.


Συντονίστρια της εκδήλωσης είναι η δημοσιογράφος Ματρώνη Δικαιάκου. Την διοργάνωση την πλαισιώνουν μουσικά χορευτικά , Ζωή Τηγανούρια ακορντεόν, και
πρωτότυποι μουσικοί σχεδιασμοί απο τους samebito.


Η επιμέλεια Μακιγιαζ από τον Freddy make up Οι συντελεστές της διοργάνωσης: Βίντεο Αρτ και σκηνοθεσία: Αντώνης Σωτηρόπουλος, Ιωάννα Πατσουλάκη, Fashion art director / Eco Styling Δημήτρης Γραμματικογιάννης Βασίλης Κοντογιώργος Κάτια Μεσίρη.


Τεχνική υποστήριξη Ιωάννης Κοροδήμος. 
Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.
Υπεύθυνη επικοινωνίας η Αριάδνη Νικάκη