Συναυλίες αφιερωμένες στον Τέιλορ Χόκινς ετοιμάζουν οι Foo Fighters

Ο μουσικός κόσμος συγκινήθηκε ιδιαίτερα από τον ξαφνικό θάνατο του Τέιλορ Χόκινς και ντράμερ των Foo Fighters, πίσω στον Μάρτιο. 

Πολλοί μουσικοί απέτισαν τον δικό τους φόρο τιμής στον μουσικό. Μεταξύ αυτών, η Μπίλι Άιλις εμφανίστηκε σε συναυλία της με ένα t-shirt με τον Χόκινς, ενώ, στο πλαίσιο του Rockin’ 1000, 1000 μουσικοί συγκεντρώθηκαν στην σκηνή για να παίξουν μαζί το «My Hero» των Foo Fighters. 

Τώρα και η ίδια η μπάντα του εκλιπόντα μουσικού, μαζί με την οικογένειά του, ετοιμάζουν δύο συναυλίες στην μνήμη του. 

Έτσι, οι Foo Fighters θα δώσουν δύο tribute συναυλίες για τον Τέιλορ Χόκινς: μία στις 3 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο κι άλλη μία στις 27 Σεπτεμβρίου στο Kia Forum στο Λος Άντζελες. 

Παράλληλα με την ανακοίνωση των συναυλιών, η πρώην σύζυγος του Τέιλορ Χόκινς, Άλισον Χόκινς, έβγαλε κι αυτή μια ανακοίνωση, η οποία, μάλιστα, αποτελεί και την πρώτη της σχετική δήλωση μετά τον θάνατο του μουσικού. 

Σε αυτή γράφει μεταξύ άλλων: «Ως σύζυγος του Τέιλορ, και εκ μέρους και των παιδιών μας, θέλω να μοιραστώ πόσα πολλά σημαίνατε για αυτόν και πόσο αφιερωμένος ήταν στο να κάνει κάτι εντυπωσιακό για εσάς σε κάθε του εμφάνιση. Ο Τέιλορ είχε την τιμή να είναι μέλος των Foo Fighters και εκτιμούσε τον ρόλο των ονείρων του στην μπάντα κάθε λεπτό από τα 25 χρόνια μαζί της. Θεωρούμε κάθε μέλος της μπάντας αλλά και την ευρύτερη ομάδα της οικογένειά μας». 

Με πληροφορίες από το Pitchfork.