Ακρόαση από την ομάδα Ηippo Theatre Group για τη νέα της παραγωγή


ΑΚΡΟΑΣΗ - Η ομάδα Ηippo Theatre Group (https://hippohippos.wixsite.com/hippo-theatre-group) αναζητά ηθοποιούς (άντρες και γυναίκες) ηλικίας ως 35 χρονών για την παραγωγή παιδικής παράστασης της επόμενης σεζόν. 

Η παράσταση θα ξεκινήσει με σύντομη περιοδεία ο καλοκαίρι και θα παίζεται από Οκτώβρη στην Αθήνα κάθε Κυριακή στο θεάτρο Σταθμός.

Οι πρόβες θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλη του 2022.

Η παράσταση θα είναι αυτόνομη. Θα έχει έδρα την Αθήνα τις Κυριακές και τις καθημερινές θα ταξιδεύει σε σχολεία της Αττικής και των τριγύρω νομών το πρώτο μισό της σεζόν, ενώ στην συνέχεια θα πάει περιοδεία σε νησιά.

Ζητείται πλήρης διαθεσιμότητα για όλη την σεζόν. Απαραίτητα προσόντα είναι η καλή σχέση με το σώμα και τη φωνή καθώς επίσης και η ευγένεια και η αγάπη για τα παιδιά. Δίπλωμα οδήγησης και γνώση μουσικού οργάνου θεωρούνται plus. 

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Κυριακή 17 και Δευτέρα 18 Απριλίου και ζητείται διαθεσιμότητα και για τις δύο μέρες.

Δίνεται ημερομίσθιο και ένσημο. Απαιτείται αφοσίωση στην ομάδα και τους παιδαγωγικούς – καλλιτεχνικούς στόχους της. 

Περισσότερες πληροφορίες στο inbox της σελίδας facebook.com/hippotheatregroup.

Παρακαλούμε σε όσους/όσες ενδιαφέρεστε να αποστείλετε τα βιογραφικά σας στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..