Η λύση είσαι εσύ/ 30 ώρες live, δεκάδες καλλιτέχνες /Μεγάλος Virtual τηλε-μαραθώνιος για την Βόρεια Εύβοια

Για την Κατασκευή Αθλητικών και Ψυχαγωγικών Εγκαταστάσεων στις γειτονιές της Βόρειας Εύβοιας!

Online Ζωντανά από τις 6 Νοεμβρίου μέχρι 7 Νοεμβρίου

 

 

Μη μας ξεχάσετε! Αυτή είναι η φράση που ακούν περισσότερο από όλες οι συνεργάτες της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΓΩ, στις επικοινωνίες τους με τους κατοίκους των χωριών στη Βόρεια Εύβοια. Η σκέψη μας είναι στα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας και θέλουμε να τους προσφέρουμε αυτό που όλα τα παιδιά δικαιούνται: παιχνίδι και άθληση στη γειτονιά τους.

Το Δίκτυο Νέων «Connect Your City», η Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης & Ψυχικής Υγείας  «Αργώ» και το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης «Fabric Republic» διοργανώνουν τηλεμαραθώνιο, με στόχο την κατασκευή και αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας

Έλα κι εσύ στον virtual τηλεμαραθώνιο: 30 ώρες live, δεκάδες καλλιτέχνες και πολλοί καλεσμένοι έκπληξη, δημιουργούν ένα μεγάλο μουσικό και καλλιτεχνικό γεγονός για την κοινωνία των πολιτών και μας καλούν όλους να συνεισφέρουμε όσο μπορεί ο καθένας, για την κατασκευή αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας. Κάθε μικρή συνεισφορά έχει αξία!

Η Ομοσπονδία ΑΡΓΩ από τις 8 Αυγούστου μέχρι και σήμερα, μετά από πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοια σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης με κλιμάκια φορέων ψυχικής υγείας, παρέχοντας ψυχοκοινωνική υποστήριξη και είδη πρώτης ανάγκης σε περισσότερες από 2.500 οικογένειες. Και το έργο της συνεχίζεται και διευρύνεται. 

Μπες στο help.liveon.tech για να δεις ζωντανά τον μαραθώνιο το Σάββατο 6 Νοεμβρίου και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και αγαπημένους καλλιτέχνες όπως οι ONIRAMA, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη, Ρένος Χαραλαμπίδης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Κατερίνα Γκαγκάκη Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Σταρόβας, Locomondo, Άννα Κορακάκη, Μαρία Κορινθίου, Κατερίνα Ζαρίφη, Μυρτώ Αλικάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Βίκυ Κάβουρα και πολλές ακόμα live δράσεις και καλεσμένοι έκπληξη.

Την έναρξη του Ψηφιακού Τηλεμαραθωνίου θα κάνουν από το στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού  MAD αύριο στις 6 μ.μ. οι:

-           Μενέλαος Θεδωρουλάκης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας ΑΡΓΩ, Πρόεδρος ΠΕΨΑΕΕ

-           Νίκος Μπαλτάς, Γενικός Διευθυντής και μέλος ΔΣ ΙΑΣΙΣ ΑΜΚΕ

-           Γεώργιος Τσαπουρνιώτης, Δήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ. Άννας

Και θα υπάρξουν χαιρετισμοί από:

-           Ζωή Ράπτη, Υφυπουργός Υγείας αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας και εξαρτήσεων.

-           Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

-           Γιώργος Κελαϊδίτης, Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πάντειο Πανεπιστήμιο και την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κλεισθένης ενώ διεξάγεται με την υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Μάθε περισσότερα εδώ ή στήριξε μας στέλνοντας μήνυμα τη λέξη help στο 19814* .

 
 
 

*χρέωση 2,50€ με ΦΠΑ, (πλέον τέλους συνδρομητών κινητής βάση λογαριασμού)