«Τέχνη και Δημιουργικότητα» στην Πνευματική Εστία Βούλας

Σε έναν κόσμο που έχει υποστεί τόσο πολλές αλλαγές λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας, είναι ενδιαφέρον που βλέπουμε ότι οι δημιουργοί έργων τέχνης αλλά και των εφαρμοσμένων τεχνώνέχουν βρει την ευκαιρία κάτω από αυτές τις συνθήκες να είναι παραγωγικοί. Η έκθεση «Τέχνη και Δημιουργικότητα», που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βούλας «Υπατία»(Πρόεδρος Ιφιγένεια Αμοργιανού), στην Πνευματική Εστία Βούλας, είναι απόδειξη ότι όπου υπάρχει δημιουργική διάθεση, υπάρχει και τρόπος να εκδηλωθεί. Και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διοχετευτεί η δημιουργικότητα. 

Στην έκθεση λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε: 

πολύχρωμους πίνακες και σχέδια Τ-shirt με ποπ αισθητική του Martin Davisυπέροχες δημιουργίες macramé της Stella Valvisβυζαντινές εικόνες γεμάτες πνευματικότητα από την Angela Papadopoulouπανέμορφα τοπία αλλά και θαλασσινά τοπία της Sidan Ghazi,εξερευνήσεις των πολλών πτυχών της θηλυκότητας και της γυναικείας μορφής από την Εύα ΠελεκίδουΕπιπλέον, οι απεικονίσεις τρυφερών αγκαλιών της Καλλιόπης Κωνσταντάρα, ο δυναμικός εξπρεσιονισμός του Κυριάκου Λαζαρίδη, οι συναρπαστικές γεωμετρικές αφαιρέσεις τουWerner Hermannτα ευφάνταστα γλυπτά από επανάχρηση ποδηλάτων της Καίτης Χόρτη (Bike stories sculpture by Kate Horti), τα «ευαίσθητα» χειροποίητα αντικείμενα της Νίκης Στασινοπούλου,οι ζωγραφικές ωδές στη φύση από τηStella Sevastopoulosκαι τα μοναδικά σχεδιασμένα κουτιά και σουβέρ της Mary Coxείναι μερικά από τα αντικείμενα τέχνης που θα «ανακαλύψετε».

Το Σαββατοκύριακο 15-16-17 Οκτωβρίου, λοιπόν, ελάτε στην Πνευματική Εστία Βούλας, για να δείτε από κοντά αυτό το «καλειδοσκόπιο» τέχνης και χειροτεχνίας και να απολαύσετε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Βούλας «Υπατία». 

• Hέκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό από της 9μ.μ. την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου. Τα επίσημα εγκαίνια θα είναι το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 8μ.μ. στην Πνευματική Εστία Βούλας (Αγίου Ιωάννου & Ναυσικάς).
• Επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook (Hypatia Voula)του Συλλόγου, για περισσότερες ενημερώσεις/πληροφορίες. 
• Επιμέλεια έκθεσης «Τέχνη και Δημιουργικότητα»: StellaSevastopoulos (Στέλλα Σεβαστοπούλου).
•  

Στο πλαίσιο της έκθεσης "Τέχνη και Δημιουργικότητα" στηνΠνευματική Εστία Βούλας,το Σάββατο 16/10 στις 11 πμ θα μιλήσει ο Π. Ιωαννίδης με θέμα: "Ο Όμηρος παιδαγωγός του μέλλοντος και η πολιτική ορθότητα" και την Κυριακή 17/10 στις 11 πμ θα μιλήσει η Ρέα Πλάκα με θέμα "Αρχέτυπα - ρόλοι στη ζωή μας".