Επτά καλλιτέχνες φορούν τα μπλουζάκια Fabric Republic και ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!

Μετά από πολλούς μήνες παύσης του πολιτισμού αποτελεί μεγάλη χαρά για όλους μας η επανεκκίνηση του από τα τέλη Μαϊου.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσαμε ως Fabric Republic να συμβάλουμε στην ενεργοποίηση και ενθάρυνση του κοινού να επιστρέψει στα θέατρα και να δει παραστάσεις, να παρακολουθήσει ταινίες στον κινηματογράφο και να συμμετέχει σε καλλιτεχνικές δράσεις δίνοντας ένα ηχηρό παρών στην τέχνη, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα δοθούν για τη στήριξή του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

 

Επτά ηθοποιοί  ο Χάρης Ρώμας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Μαρία Κωνσταντάκη συναντήθηκαν το Σάββατο 12 Ιουνίου φόρεσαν τα μπλουζάκια με τα συνθήματα μας «NO EMPTY CINEMAS», «NO EMPTY SEATS» «GET A TICKET» και φωτογραφήθηκαν θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα στο κοινό πώς η τέχνη είναι απαραίτητη για όλους μας!

Αν θες και εσύ να εκφράσεις το ίδιο μήνυμα, μπορείς να αγοράσεις ένα από τα μπλουζάκια πού δημιουργήθηκαν από το Fabric Republic για αυτό τον καλό σκοπό.

Περισσότερες πληροφορίες www.fabricrepublic.store

Τη φωτογράφιση πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Σχίζας.