Γιώργος Μαργαρίτης: "Εδώ τα καλά τραγούδια" στο Θέατρο Πέτρας

Ο Γιώργος Μαργαρίτης παρουσιάζει μια μοναδική παράσταση στις 28 Ιουνίου, στο θέατρο Πέτρας, όπου ενώνει αρμονικά το σύγχρονο με το κλασικό.

Ο Γιώργος της παρέας, του κεφιού, της χαράς που με τα τραγούδια του σμίγει ανθρώπους, ομορφαίνει τα όνειρα, γλυκαίνει τους καημούς και τα παράπονά μας.

«Εδώ τα καλά τραγούδια», όπως πραγματικά είναι τα καινούρια του. Αλλά ο ερμηνευτής έχει πολύχρονη πορεία, μεγάλη προσωπική δισκογραφία και γερή ρίζα στο ορθόδοξο ρεπερτόριο των μεγάλων δασκάλων του ρεμπέτικου και του λαϊκού. Ο Μαργαρίτης είναι «του χτες» αλλά και «του σήμερα» τόσο στα δικά του, όσο και στα διαμάντια που επιλέγει να παρουσιάσει με τον δικό του απαράμιλλο τρόπο. 

«Εδώ τα καλά τραγούδια». Ένα παράθυρο στο καινούριο και μαζί ένα «πανόραμα» με τις πιο όμορφες εικόνες του ελληνικού τραγουδιού, ζωγραφισμένες απ’ τη φωνή ενός προικισμένου ερμηνευτή που έχει μεστή και ουσιαστική σχέση με το κοινό που τόσα χρόνια τιμά τον Μαργαρίτη με την αγάπη, το σεβασμό και την προτίμησή του.

Μαζί του μια σπουδαία τραγουδίστρια, η Πέννυ Μπαλτατζή με ξεχωριστές και αέρινες ερμηνείες και ο υπέροχος Κωνσταντίνος Μαργαρίτης. 

«Εδώ τα καλά τραγούδια», Τα δικά μας τραγούδια!Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Αθήνα - Θέατρο Πέτρας

Διεύθυνση: Μελίνας Μερκούρη, Πετρούπολη 132 31

Τηλέφωνο: 21 0501 2402

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Περιορισμένη προπώληση: 10€

Προπώληση: 14€  
https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-petras/margaritis-mpaltatzi/

 

Σημεία προπώλησης: 

VIVA.GR, WIND, ΕΥΡΥΠΊΔΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, Yoleni's Greek Gastronomy center, RELOAD STORES