Φιλανθρωπικό πασχαλινό ηλεκτρονικό Bazaar από τον Σκοπό Ζωής 2 Απριλίου έως και 2 Μαΐου

 

Φιλανθρωπικό πασχαλινό ηλεκτρονικό Bazaar από τον Σκοπό Ζωής

ΕΠΙΛΕΓΩ –ΣΤΗΡΙΖΩ-ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ

Ο Σκοπός Ζωής διοργανώνει ηλεκτρονικό πασχαλινό bazaarμέσα από το eshop του φέτος, με σκοπό την στήριξη ευπαθών ομάδων, από 2 Απριλίου έως και 2Μαΐου.

Μπορείς να κάνεις τις επιλογές σου σε πασχαλινά δώρα μέσααπό τη μεγάλη ποικιλία του eshopτου φιλανθρωπικού οργανισμού Σκοπός Ζωήςκαι με τις επιλογές σου να στηρίξεις το έργο τουνα ανταποδώσει σε ευπαθείς ομάδες.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών για το σπίτι, για τη γυναίκα, για το παιδί, από χειροποίητα αξεσουάρ μόδας καιδιακοσμητικές κατασκευές των εθελοντών του Σκοπός Ζωής, καθώς και πασχαλινά είδη, μπορείς να βρεις το κατάλληλο δώρο γι’ αυτές τις γιορτές. Είσαι νονά; Στο eshopτου Σκοπός Ζωής θα βρεις σετάκια λαμπάδας και αξεσουάρ.

Η διαδικασία είναι απλή: κάνεις κλικ στοeshopτου φιλανθρωπικού οργανισμού,επιλέγεις ποια  κατηγορία σε ενδιαφέρει, το είδος και τον δημιουργό. Κάνεις τη δωρεά σου μέσω ebanking, μέσω χρεωστικής κάρταςvivawallet ή με κατάθεση στοντραπεζικό λογαριασμό. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ο Σκοπός Ζωής έχει διοργανώσει πάνω από 60 φιλανθρωπικά bazaar, μέσω των οποίων έχει στηρίξει 27 ιδρύματα και οργανισμούς για το παιδί, 24 δομές κοινωνικής στήριξης και 4 δομές φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών. Μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ.

Info

Φιλανθρωπικό πασχαλινό ηλεκτρονικό Bazaar από το Σκοπό Ζωής

ΕΠΙΛΕΓΩ –ΣΤΗΡΙΖΩ-ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ

Πότε : 2 Απριλίου  έως και 2 Μαΐου

Που:Στο e shop του Σκοπός Ζωής

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54