Χίλιες λέξεις για το καλοκαίρι | Σεμινάριο συνειρμικής γραφής από τον Νικόλα Ανδρουλάκη

Για πρώτη φορά ο Νικόλας Ανδρουλάκης παρουσιάζει τα εργαλεία της συνειρμικής του συγγραφικής μεθοδολογίας, σε ένα εξελικτικό σεμινάριο, από τις 15 ως τις 27 Ιουλίου.

Αξιοποιώντας στο έπακρο τη δοκιμασμένη πλέον πλατφόρμα του zoom, ο συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης προσκαλεί όσους αγαπούν την ορμή της γραφής, στην ομαδική οικοδόμηση ενός θερινού πυρήνα συγγραφικής εξέλιξης. Από τον υπολογιστή μέχρι το κινητό τηλέφωνο, από το γραφείο ως την ακρογιαλιά, οπουδήποτε κι αν τύχει να βρεθεί κανείς. Με μάτια κλειστά ή ανοιχτά και κοινό τόπο τις λέξεις. Και τους συνειρμούς που τις πυροδοτούν. Και όλα τα ερεθίσματα που τις εμπνέουν -ως ίχνος των πνευματικών και σωματικών μας κυματομορφών. Με προσωπικό συγγραφικό στόχο για όλους την ολοκλήρωση ενός γραπτού χιλίων λέξεων -ή όσων καταλήξει να είναι η προσωπική ανάγκη καθενός, για να ζωγραφίσει με λέξεις μια ιστορία ή μια εικόνα. Με μανιφέστο την πεποίθηση ότι είμαστε όλοι γεννημένοι ποιητές. Αρκεί να το θες.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τετάρτη 15, Δευτέρα 20, Τετάρτη 22 και Δευτέρα 27 Ιουλίου, 19:00-22:00, στην πλατφόρμα του Zoom.

Κόστος συμμετοχής: 45 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής-πληροφορίες, στοduendeartgang@gmail.com

* Καθ' όλη την χρονική περίοδο του σεμιναρίου θα υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας-εξέλιξης με όλους τους συμμετέχοντες

** Σε περίπτωση αδυναμίας παρακολούθησης κάποιας ημέρας θα υπάρχει δυνατότητα αποστολής της βιντεοσκόπησης του σεμιναρίου για μελέτη

*** Μετά την ολοκλήρωση θα υπάρξει παρουσίαση της δουλειάς των συμμετεχόντων, για όσους το επιθυμούν.

  

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54