ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΣΤΆΣΕΩΝ ”ΚΟΙΝΗ ΗΣΥΧΙΑ” ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρόλη τη μεγάλη αγάπη του κοινού, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε όλοι, λόγω της έξαρσης του κορονoϊού και στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την εξάπλωσή του, αναγκαζόμαστε να ανακοινώσουμε την αναστολή των παραστάσεων «Κοινή Ησυχία» στο Θέατρο ΔΙΑΝΑ από την Δευτέρα 16 Μαρτίου, αναμένοντας την αποκλιμάκωση της ανησυχίας μετάδοσης του ιού σε χώρους μεγάλου συνωστισμού. Οι προσεχείς παραστάσεις για την Πέμπτη 12/3 ως και την Κυριακή 15/3 θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια (για τις παραστάσεις από 19/3 ως και 12/4) και επιθυμούν την αλλαγή τους για τις παραστάσεις τις τελευταίας βδομάδας (12/3 με 15/3) μπορούν να απευθυνθούν στο ταμείο του θεάτρου 210 36 26 596.

 Όσοι επιθυμούν εξαργύρωση των εισιτήριων τους μπορούν να επιλέξουν τους παρακάτω επιλογές, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής τους:

·       Όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια τους με πιστωτική κάρτα μέσω viva.gr, μπορούν να στείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. την φωτογραφία του εισιτηρίου τους και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει άμεσα με πίστωση στην κάρτα τους. 

·      Όσοι αγόρασαν το εισιτήριο τους με μετρητά ή με POS  από το ταμείο του θεάτρου ή μέσω του viva.gr μπορούν να στείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. την φωτογραφία του εισιτηρίου τους και έναν τραπεζικό λογαριασμό όπου επιθυμούν να γίνει η επιστροφή των χρημάτων τους (προτιμήστε Τράπεζα Πειραιώς) ή να περάσουν από το ταμείο του θεάτρου (καθημερινά 10:00 - 14:00 και 17:00 – 21:00)

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54