Έξτρα παράσταση για Πάνο Κατσιμίχα και Βασίλη Καζούλη στο ΙΛΙΟΝ plus

Οι πρώτες πέντε προγραμματισμένες εμφανίσεις του Πάνου Κατσιμίχα, του Βασίλη Καζούλη και των εξαιρετικών μουσικών που τους πλαισιώνουν στο ΙΛΙΟΝ plus υπήρξαν πέρα από μαγικές και sold out! Για όσους θέλησαν να τις παρακολουθήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν αποφασίσαμε να στήσουμε άλλη μία έξτρα και τελευταία παράσταση το Σάββατο στις 29 Φλεβάρη. Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας στο 2108824383 και στο 6983600510!

Πάνος Κατσιμίχας & Βασίλης Καζούλης στο ΙΛΙΟΝ plus: Έξτρα Τελευταία Παράσταση Σάββατο 29 Φλεβάρη

Ο Πάνος Κατσιμίχας, ξανασυναντά τον Βασίλη Καζούλη και επιστρέφουν στο «κέντρο και τις συνοικίες» για πέντε μοναδικές εμφανίσεις στην μουσική σκηνή Ίλιον Plus στην καρδιά της Αθήνας.

Την παρέα συμπληρώνουν ο Δημήτρης Καρράς και το συγκρότημα των Back Pages με ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κορυφαίους Beatles.

Από τα «Ζεστά Ποτά» που άνοιξαν νέους δρόμους για το ελληνικό τραγούδι, δημιουργώντας μουσικές μνήμες έως σήμερα… και από τα «αεροπλάνα» έως «το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό». 

Ροκ ήχοι, μπαλάντες, λαϊκό και παράδοση… από δυο τραγουδοποιούς που ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια τους μπορούν να εξηγήσουν.

Η Ρίτα, ο Φάνης, ο Μάρκος και η Άννα βγαίνουν χειμερινό ραντεβού με την Φανή… και συναντούν και τον Δημήτρη Καρρά, έναν τραγουδοποιό της νέας γενιάς με σημαντική δισκογραφία και πολλές προσωπικές επιτυχίες.

Μια μουσική αφήγηση… μια μελωδική αναδρομή, με λόγια και μουσικές που έχουν γράψει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και ένα μοναδικό αφιέρωμα στο κορυφαίο συγκρότημα όλων των εποχών The Beatles από τους Back Pages.

Γιατί… ”Τίποτα δεν έχει αλλάξει… και τίποτα δεν είναι όπως παλιά… μένει όμως ακόμα ένα… πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά…”

Μαζί τους οι μουσικοί
Σπύρος Παπαδάτος : πλήκτρα Γιώργος Ράλλης: τύμπανα Βαγγέλης Καραπέτρος: μπάσο Κώστας Πλατανιάς: κιθάρα, Χριστόφορος Μαστοράκης: Πλήκτρα.

Τεχνικοί ήχου: Μάκης Δρακόπουλος, Κώστας Κυριακίδης, Σωτήρης Παπαδόπουλος
Επιμέλεια παραγωγής: ImaginArt
ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΦΛΕΒΑΡΗ 2020
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:30
ΙΛΙΟΝ plus
ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΔΡΙΓΚΤΩΝΟΣ 17

Είσοδος: 
13€ (Ορθίων)/10€ (Ορθίων Φοιτητές)
Μπουκάλι Κρασί: 65 € στα 2 άτομα  (Τραπέζι)
Φιάλη ποτό: 125 € στα 4 άτομα  (Τραπέζι)
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 2108824383 & 69836005Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54