Παύλος Καρποδίνης - "Re-start" στο Γυάλινο Up Stage

Παρασκευή 1 & 8 Νοεμβρίου στο Γυάλινο Up Stage  


   
 

Ο Παύλος Καρποδίνης, ένας καλλιτέχνης με σταθερά και σημαντικά βήματα στο χώρο της μουσικής, παρουσιάζει την παράσταση «Re-Start» στο Γυάλινο Up Stage, τις Παρασκευές 1 & 8 Νοεμβρίου .

Μια παράσταση εφ’ όλης της ύλης που φωτίζει μια διαδρομή με αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία, μαζί με δικά του.
Δίπλα του σ’ αυτή την ξεχωριστές βραδιές , δυο σημαντικές ερμηνεύτριες για κάθε βραδιά .

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου  η  Εβίτα Αντωνέλλου και ηΚική Γιαμπουρά και στις 8 Νοεμβρίου η εκλεκτή Μαριάννα Ευστρατίου που συμμετέχει και στον δίσκο του και η Κέλλυ Κουνάκη.
Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Τσόλκας – πιάνο, Πάνος Τζινιόλης –  τύμπανα, Βασίλης Καραχούτης – μπάσο, Νίκος Κρέτσης – μπουζούκι
Ο Παύλος Καρποδίνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός στον Πειραιά και παράλληλα στο Εθνικό ωδείο κλασσική κιθάρα. 

Μετά από συμμετοχή σε εφηβικές μπάντες και κατόπιν μουσικών αναζητήσεων δημιούργησε από το 2002 το μουσικό σχήμα ‘ΟΜΟΡΟΝ’ με τον Νίκο Διαμαντόπουλο και ολοκλήρωσαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά ‘Πρώτη Μετάδοση ‘ με δικά τους τραγούδια σε στίχους και μουσική. Στον δίσκο συμμετέχουν η Αναστασία Μουτσάτσου και η Μαριάννα Ευστρατίου.

Από το 2000 συμμετέχει στην Έντεχνη Ορχήστρα του πολιτιστικού του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος όπου και συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες (Δ. Μητροπάνος, Α. Καλογιάννης, Γ. Ανδρεάτος κλπ.) και συμμετείχε στην δημιουργία πολλών συναυλιών – αφιερωμάτων σε μεγάλους Ελληνες δημιουργούς (Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζιδάκις, Μ. Λοΐζος κλπ. ) στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Παράλληλα, με το συγκρότημα ‘ΟΜΟΡΟΝ’ πραγματοποιεί συναυλίες σε γνωστές μουσικές σκηνές καθώς και σε δήμους της Αττικής.

Το 2013 κυκλοφορεί η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά «Τα αρώματα της μοίρας» ,μια συλλογή τραγουδιών που βασίζεται κυρίως σε προσωπικά βιώματα, στην οποία συμμετέχουν η Ηρώ Σαία και ο Κώστας Μάντζιος.


 

Τιμές
13 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
15 ευρώ με ποτό στο bar
16 ευρώ με μπύρα/κρασί στο τραπέζι 
18 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
40 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο viva.gr
ηλεκτρονικά στο www.viva.gr 
τηλεφωνικά στο 11876

Φυσικά Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων
Seven Spots | Reload Stores | WIND | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | αθηνόραμα.gr | Viva Kiosk Σύνταγμα | Yoleni'sΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315 600
www.gialino.gr