ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΥΚΙΑΣ II Σταυρός του Νότου Club

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΥΚΙΑΣ 

Σταυρός του Νότου Club
Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου

Special Guest Αγγελική Τουμπανάκη

Ο Στέλιος Τσουκιάς, πρωτοεμφανιζόμενος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, σας περιμένει στον Σταυρό του Νότου Club την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, σε μία live εμφάνιση στην Αθήνα, μετά την κυκλοφορία των δύο πρώτων του κομματιών.

Ο Στέλιος Τσουκιάς κυκλοφόρησε το πρώτο του single, "Άστα τα μαλλάκια σου" τον περασμένο Οκτώβριο, μια ανασύνθεση του γνωστού τραγουδιού των Αλέκου Σακελλάριου και Μιχάλη Σουγιούλ, ενώ το επόμενό κομμάτι του , "Μη μου μιλάτε για χορούς", κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.

 

Τον τελευταίο χρόνο, ο Στέλιος έχει εμφανιστεί σε σημαντικές σκηνές του Λονδίνου, όπως το Ο2 AcademyIslington και το ZigfridvonUnderbelly, ενώ έχει ανοίξει τις συναυλίες της Ηρώς, του Λεωνίδα Μπαλάφα και του Φοίβου Δεληβοριά στο Λονδίνο.

Παράλληλα, ετοιμάζει το πρώτο του προσωπικό album. Η μακρόχρονη παραμονή του εκτός Ελλάδας και οι εμπειρίες που απέκτησε ταξιδεύοντας σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, τον έκαναν να νιώσει την ανάγκη να έρθει πιο κοντά στον πολιτισμό της χώρας του, να γράψει και να τραγουδήσει στη γλώσσα του, αλλά και να εμπλουτίσει την μουσική του με ήχους απ’ όλο τον κόσμο.

 

Με τη συνοδεία διακεκριμένων μουσικών, θα παρουσιάσει τα τραγούδια του, αλλά και θα μας ταξιδέψει δίνοντας μία άλλη όψη και προσέγγιση σε ένα ευρύ πρόγραμμα αγαπημένων του ερμηνευτών και μουσικών που τον έχουν καθορίσει, όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Γιαννης Αγγελάκας, Μίλτος Πασχαλίδης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, αλλά και πολλοί άλλοι. 

Στο πρώτο του αυτό live θα υποδεχτεί στη σκηνή σε μία φιλική guest συμμετοχή την εξαιρετική Αγγελική Τουμπανάκη.

Ο Στέλιος Τσουκιάς στον Σταυρό του Νότου Club την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου.


Σταυρός του Νότου Club
Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 21.30Εισιτήρια:
12€ ορθίων με μπύρα ή κρασί
15€  καθήμενοι με μπύρα ή κρασί

Special Guest Αγγελική Τουμπανάκη


INFO


 Ερμηνεία, τραγούδι, ακουστική κιθάρα: Στέλιος Τσουκιάς 

Τρομπέτα: Παντελής Στόικος

Ακορντεόν - Πλήκτρα: Θάνος Σταυρίδης 

Ηλεκτρική κιθάρα: Κώστας Γεωργιάδης 

Μπάσο: Τραϊανός Αλμπανούδης 

Ντραμς: Γιώργος Μπαλτάς 

Φωνητικά: Αθηνά Αναγνώστου

Παραγωγή:

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54