Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ για τη δημιουργία θεραπευτικού αγροκτήματος

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ 15 &16 Δεκεμβρίου

(10.30-19.30)

Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού

 

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι γεμάτα μουσική και αγάπη!

Σας καλούμε να στηρίξετε με την αγάπη σας τον φιλανθρωπικό σκοπό του σωματείου μας  «Γη Θεραπαινίς», για τη δημιουργία ενός θεραπευτικού αγροκτήματος για ενήλικα άτομα με αυτισμό. Με κήπο, φυτώρια, εργαστήρια, φροντίδα μικρών ζώων και στέγη μόνιμης διαβίωσης.

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε στο Δημαρχείο του Χολαργού (Περικλέους 55 - Χολαργός), από τις 10.30 μέχρι τις 19.30 στο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ μας!

 

Θα βρείτε απίθανα οικολογικά στολίδια, σπιτικά λικέρ και γλυκά, πρωτότυπα διακοσμητικά από διπλωμένα βιβλία,κεραμικά,πίνακες,ξύλινες κατασκευές και δώρα με νόημα και καλό σκοπό!

 

Δεν είναι μόνο Μπαζάρ!

Το Σάββατο 15/12 στις 12.00 το μεσημέρι ένα πλανόδιος θίασος με κιθάρα και βιολοντσέλο θα καλεί τους περαστικούς στον εκθεσιακό χώρο που βρίσκεται το Μπαζάρ, ενώ την Κυριακή 16/12 στις 17.30 θα απολαύσουμε την εξαιρετική Μαρία Βουτσαδάκη σε ένα live με αγαπημένα έντεχνα!

Η "Γη Θεραπαινίς" είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό και φιλανθρωπικό για άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές. Ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό τη δημιουργία θεραπευτικού αγροκτήματος εντός Αττικής.

Μία πρωτοβουλία γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό που προάγει τις συνθήκες της πολύπλευρης ένταξής τους στην κοινωνία, της αξιοπρεπούς διαβίωσης και φροντίδας τους εφ’όρου ζωής, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης.

  

https://www.facebook.com/githerapainis/

https://www.youtube.com/watch?v=fGWpyLSF2bY