7ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοζάνης

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης και οι πολίτες της Κοζάνης προσκαλούν στο 7ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοζάνης!

Τρεις ημέρες (και νύχτες) γεμάτες εργαστήρια, προβολές ταινιών, χορευτικές παραστάσεις, ανοιχτές συζητήσεις βιωματικά εργαστήρια, ξεσηκωτικές πολυσυλλεκτικές μουσικές και παιδικά δρώμενα.

Ραντεβού στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο, στο κέντρο της Κοζάνης, από την Παρασκευή 29 Ιουνίου έως την Κυριακή 1 Ιουλίου, από τις 17:00 έως 24:00!

Ελεύθερη Είσοδος
Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, από το 2007 που ιδρύθηκε, αποτελεί εθελοντική κοινότητα αλληλεγγύης και κοινωνικής δράσης, η οποία μάχεται ενάντια στις συνθήκες που οδηγούν στη φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό, προασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, προσπαθώντας να εφαρμόσει ενεργητικές πολιτικές υποστήριξης που κινητοποιούν τους ανθρώπους και λειτουργεί σε όρους ισότητας και αλληλεγγύης.

Ως ανοιχτή κοινότητα ανθρώπων προσπαθεί να ενισχύσει τη φωνή και τη δράση των ενεργών πολιτών, μέσα από την ανάπτυξη και την προώθηση του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης σε τοπικό επίπεδο, ενώ όλες οι δράσεις της προσφέρονται δωρεάν.

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης χρηματοδοτείται μέσα από τις ίδιες τις δράσεις της (παζάρια, συναυλίες, δωρεές κ.α.) και όχι από κρατικούς φορείς.

Σήμερα, συμμετέχουν περισσότεροι από 100 ενεργοί εθελοντές.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54