Κανονικά οι σημερινές παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017 μετά την αναστολή της στάσης εργασίας

Η στάση εργασίας που είχε κηρύξει το Σωματείο Εργαζομένων στο Ελληνικό Φεστιβάλ έχει ανασταλεί και οι σημερινές παραστάσεις θα γίνουν κανονικά. Συγκεκριμένα, στο Ηρώδειο η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών θα παρουσιάσει το Θωρηκτό Ποτέμκιν, ερμηνεύοντας ζωντανά τη μουσική του Σοστακόβιτς ενώ προβάλλεται η ταινία.

Στο Θέατρο Ολύμπια ο Φίλιππος Τσαλαχούρης με τη διεθνούς φήμης ορχήστρα της Σόφιας, Sofia Sinfonietta, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Τσούχλου, παρουσιάζει τρία έργα του: … ο πόνος του πολέμου, το πένθος κι η φυγή.

Στον Χώρο Δ της Πειραιώς 260, η Γεωργία Μαυραγάνη παρουσιάζει το Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι, με τους Μαρία Κεχαγιόγλου, Βαγγέλη Αμπατζή, Ευδοξία Ανδρουλιδάκη, Άννα Μάσχα, Γρηγόρη Μπαλλά, Ελίνα Ρίζου και Ναζίκ Αϊδινιάν. Μία παράσταση που ενθουσίασε το κοινό στη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα της.

Επίσης, στον Χώρο Η, η ανερχόμενη νέα χορογράφος Μαρλένε Μοντέιρο Φρέιτας, παρουσιάζει τη δική της εκδοχή του μύθου των Βακχών στο Βάκχες: πρελούδιο κάθαρσης.

Στην Πειραιώς 260 συνεχίζονται κανονικά η έκθεση φωτογραφίας Μια άλλη ζωή: ανθρώπινες ροές, άγνωστες Οδύσσειες και η βιντεο-εγκατάσταση του Γιούλιαν Ρόζεφελντ Μανιφέστο.

Τέλος, στην ενότητα Άνοιγμα στην πόλη / Αθήνα, το ΚΕΘΕΑ Διάβαση παρουσιάζει τη μουσική και χορευτική παράσταση «Ταξίδι στην Ελλάδα», στον πεζόδρομο της Ερμού στο Θησείο.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54