ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ live στο ΚρεμλίνοΤέσσερις ιδιαίτερες οπτικό-ακουστικές συναυλίες.


ΣΑΒΒΑΤΟ 12,  19,  26/11  και   03/12

Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ μετά  την κυκλοφορία του VOL.2 : «Κίτρινα Ποδήλατα-theOrchestraproject», δεύτερου μέρους μιας εντυπωσιακής μουσικής τριλογίας, ανεβαίνουν  στη σκηνή του ΚΡΕΜΛΙΝΟ  στις 12 Νοεμβρίου και υπόσχονται 4 εναλλακτικές συναυλίες που θα αφήσουν εποχή.Γνωστοί για τις άρτια σχεδιασμένες live-παραγωγές τους, οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιάς, προτείνουν μια νέα εντυπωσιακή σύγχρονη οπτικό-ακουστική παράσταση «συμπράττοντας» με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και δίνοντας σε παλαιότερα και νέα τραγούδια τους, διαφορετική πνοή και προοπτική.Στην τρίωρη αυτή νέα live- πρόταση, κάθε κίνηση της δυναμικής ροκ μπάντας επί σκηνής συγχρονίζεται απόλυτα με τους εντυπωσιακούς φωτισμούς, τα υψηλής αισθητικής art-videos και τη real-timeκάλυψη από τις HDcameras που θα σαρώνουν τον συναυλιακό χώρο. Το άψογο ηχητικό αποτέλεσμα, η ιδιαίτερη σκηνοθεσία και η ισορροπημένη χρήση της τεχνολογίας, θα επιτρέψουν στα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ να πραγματοποιήσουν «ντουέτα» με σημαντικούς καλλιτέχνες, ερμηνευτές και ηθοποιούς αλλά και να αγκαλιάσουν με τη μουσική τους διαφορετικές μορφές τεχνών και δραστηριοτήτων (χορός, ποίηση, αθλητισμός). Το κοινό θα κληθεί να συμμετέχει διαδραστικά σε συγκεκριμένα σημεία της παράστασης και να συναποφασίσει για την εξέλιξή της!Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος, κόντρα στο γενικότερο κλίμα εσωστρέφειας και αμηχανίας, τολμούν όσο ποτέ να καινοτομήσουν, να ενισχύσουν το «σήμα» των τραγουδιών και των μηνυμάτων τους, με βασικό ζητούμενο την ψυχική μας ανάταση. Το ζωηρότερο πειραματικά και παραγωγικότερο σύγχρονο ροκ συγκρότημα, έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πώς μπορεί να μετατρέψει το κάθε ένα από τα τέσσερα συναυλιακά Σάββατα του Κρεμλίνου, σε μια τρίωρη οπτικό-ακουστική εμπειρία.
Το νεοσύστατο μουσικό στέκι του Πειραιά ΚΡΕΜΛΙΝΟ αποδεικνύεται ιδανικό για τις κινηματογραφικών διαστάσεων ανησυχίες των Κίτρινων Ποδηλάτων. .
        ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ  live @ ΚρεμλίνοΣΑΒΒΑΤΟ :    12/11  ,  19/11  ,  26/11  και   03/12·      Γενική είσοδος: 12 ευρώ με ποτό.

·      Τραπέζι / stand: 16 ευρώ με ποτό.

·      2ο ποτό : 8 ευρώ / 2η μπύρα-κρασί : 5 ευρώ.

·      Τιμή φιάλης : Ουίσκι 100 ευρώ (4 άτομα) / Κρασί 50 ευρώ (2 άτομα)

·      Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων : 10 ευρώ με ποτό.  Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς

Τηλ.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54