Απόψε 1 Αυγούστου στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» Λάκης Ορφανίδης, Κατερίνα Σκορδαλάκη στις 23.00

Αύγουστος με ρεμπέτικα στην αυλή του «Πέραν»

Αυτό τΣάββατο, καλωσορίζουμε τον Αύγουστο στη δροσερή αυλή του «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης», με την εξαίρετη τραγουδίστρια Κατερίνα Σκορδαλάκη και τον συνθέτη και δεξιοτέχνη του τρίχορδου μπουζουκιού Λάκη  Ορφανίδη, σε ένα πρόγραμμα που αποπνέει ατμόσφαιρα Ανατολής, αφιερωμένο στα καφέ αμάν και το ρεμπέτικο. Στην κιθάρα και το τραγούδι ο Σπύρος Πανταζής.

Ο Λάκης Ορφανίδης, γεννήθηκε στο χωριό Βορεινό του νομού Πέλλης. Μέχρι τα 11 χρόνια του έζησε εκεί και μετά η οικογένειά του μετοίκισε στον Πειραιά. Πήρε τα πρώτα του μαθήματα στο μπουζούκι από τον πατέρα του Γιάννη Ορφανίδη που έπαιζε βιολί και τον φίλο και συνεργάτη του πατέρα του Λευτέρη Τραπεζανλίδη, που έπαιζε τρίχορδο μπουζούκι. Εργάζεται επαγγελματικά με το μπουζούκι από το 1974.

Η Κατερίνα Σκορδαλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Συμμετείχε σε μια συναυλία του Χρήστου Λεοντή και συνεργάστηκε με τονΝίκο Ξυλούρηεπί δύο σεζόν και στα Ξυλουρέικα(1978).Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το ρεμπέτικο και το σμυρνέικο τραγούδι. Για επτά χρόνια συνεργάστηκε με τον Μπάμπη Γκολέστο πάλκο και δισκογραφικά. Επίσης, με τουςΜπάμπη Τσέρτο,Γιώργο Ξηντάρη,Μιχάλη Γενίτσαρη,Ρεμπέτικη Κομπανία,Αντώνη Ρεπάνη,Γιάννη Ντουνιά,Χαρούλα Λαμπράκηκ.ά. σε συναυλίες και εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σάββατο 1 Αυγούστου, ώρα έναρξης: 23.00΄, είσοδος: 3 ευρώ.

Ειδική προσφορά για τον Αύγουστο: πλήρες μενού με 15 ευρώ/άτομο -ισχύει για όλες τις ημέρες της εβδομάδας
(αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας:
http://peran.gr/menu-prosfores).


Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-25.33.896
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54