Οι KollektivA live το Σάββατο 7 Μαρτίου στο FUZZ Live Music Club

KollektivA
“The Revolution Sessions
FUZZ
Σάββατο 7 Μαρτίου 2015
Το Σάββατο 7 Μαρτίου οι KollektivA ανεβαίνουν στη σκηνή του FUZZ Live Music Club για μία μεγάλη συναυλία που θα αποτελέσει σταθμό στην έως τώρα πορεία τους.

Το ραγδαία ανερχόμενο rockgroup που επαναπροσδιόρισε και επανέφερε δυναμικά τον σκληρό ήχο στο ελληνικό τραγούδι, μετά την επιτυχημένη πορεία του album «Η Μπαλάντα της Φυλακής» και δεκάδες συναυλίες ανά την Ελλάδα, επιστρέφει με μία εμφάνιση- ορόσημο στην Αθήνα, έχοντας μόλις κυκλοφορήσει μια νέα δισκογραφική δουλειά.

Ανάμεσα σε εντατικές πρόβες, ηχητικούς πειραματισμούς και συζητήσεις, προέκυψε η ιδέα για μια διαφορετική μουσική πρόταση. Ακολουθώντας την καλλιτεχνική του παρόρμηση, το συγκρότημα ξεκίνησε άμεσα τις ηχογραφήσεις που κατέληξαν σε ένα minialbumμε τίτλο “TheRevolutionSessions” και περιλαμβάνει τολμηρές διασκευές σε πολιτικά τραγούδια από διάφορες χώρες που βρέθηκαν στο επίκεντρο των εξελίξεων τα τελευταία χρόνια.

Οι KollektivA συντονίζουν τα ρολόγια τους με μία εποχή που αναζητά τη μεγάλη μετάβαση. Επιλέγουν να αντλήσουν ορμή από τραγούδια που βρέθηκαν στα χείλη χιλιάδων ανθρώπων, στην αναζήτησή τους για ελπίδα και ελευθερία. Ιστορικές στιγμές από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ιρλανδία αλλά και τις ΗΠΑ, γίνονται ένα εκρηκτικό σύνολο τραγουδιών. Το “TheRevolutionSessions” κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες στα μέσα Φεβρουαρίου.

Το Σάββατο 7 Μαρτίου στο FUZZθα ακουστούν τα τραγούδια του «TheRevolutionSessions», ένα μεγάλο μέρος από την «Μπαλάντα της Φυλακής», παλιότερα γνωστά τραγούδια των KollektivA και διασκευές του ροκ -ελληνικού και ξένου- ρεπερτορίου που θα μας ταρακουνήσουν για τα καλά!

Οι KollektivA είναι οι:
Θανάσης Χουλιαράς: φωνή
Φάνης Μαργαρώνης: κιθάρες,φωνές
Γιώργος Θεοφάνους: κιθάρες, πλήκτρα
Γιώργος Παύλου: μπάσο
Δημήτρης Γιαννούχος: τύμπανα, φωνές
Μάκης Κρέτσης: κρουστά, φωνές
Υπεύθυνος ήχου: Δημήτρης Ρετουνιώτης
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

FUZZ Live Music Club

Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1,
Ταύρος - τηλ.210 3450817
www.fuzzclub.gr

Ώρα: Στις 22:30. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 8 ευρώ στην προπώληση & 10 ευρώ στην είσοδο. Μαθητικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, ανέργων: 7 ευρώ.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54