Συναυλία για το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο στο κλειστό γυμναστήριο Αλίμου, σήμερα 07/01 στις 6μμ

H συναυλία πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015, στις 6 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο Αλίμου, Ελ. Βενιζέλου και Θεσσαλίας στο Άνω Καλαμάκι .

"
Σε αυτές τις δύσκολες μέρες για πολλούς συνανθρώπους μας, το μόνο όπλο μας είναι το τραγούδι και η αλληλεγγύη", υποστηρίζουν οι δραστήριοι κάτοικοι του δήμου Αλίμου, που καλούνται να παρευρεθούν στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής με σκοπό να ενισχυθεί το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο, που βοηθά μεγάλο αριθμό δημοτών.

Χωρίς εισιτήριο, αλλά με συνεισφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής κ.ά., το κοινό θα απολαύσει από τις έξι το απόγευμα, γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Πουλικάκος, Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Μηλιώκας, Περικλής Λορίδας, Τάνια Κικίδη, Γιάννης Νικολάου (λαθρεπιβάτες), Mc Yinga, οι ΔΟΓΜΑ, οι Κρυστάλλινες Σκιές, οι The Wigs, και οι ΕΣΕΛΟΝ.

H συναυλία πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο Αλίμου, Ελ. Βενιζέλου και Θεσσαλίας στο Άνω Καλαμάκι, στις 6 το απόγευμα.
Οι καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές τους από νωρίς το απόγευμα έως αργά τη νύχτα, σε μια συναυλία αγάπης για καλό σκοπό και σε ένα πανηγύρι αλληλεγγύης βασισμένο στην ιδέα και την πρόσκληση που απηύθυνε προς όλους ο τραγουδοποιός Περικλής Λορίδας, ο οποίος και θα συμμετάσχει από κοινού με όλους τους συναδέλφους του καλλιτέχνες. Την πρωτοβουλία στήριξε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54