Ηπειρώτικη βραδιά στο Ραδιομέγαρο την Πέμπτη 4 Ιουλίου

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας προσκαλεί τους ξενιτεμένους Ηπειρώτες, τους φίλους της Ηπείρου και της παράδοσης, όλους όσους νιώθουν τον αγώνα ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ σαν δικό τους αγώνα, σε μεγάλη Ηπειρώτικη βραδιά στον κήπο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Από τις 8:30 το βράδυ και μέχρι αργά, στον κήπο της ΕΡΤ και από τη μετάδοση της ΕΡΤ σε όλο τον κόσμο μέσω διαδικτύου, οι Ηπειρώτες παίρνουν τη σκυτάλη στην αδιάκοπη μουσική σκυταλοδρομία συμπαράστασης στον αγώνα της ΕΡΤ που ξεκίνησε από τις 11 Ιουνίου και συνεχίζεται!

 

 

 

Με ηπειρώτικες κομπανίες, με τραγουδιστές, με πολυφωνικά και χορωδίες αλλά και χορευτικά που θα ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα Αλληλεγγύης σε ένα αγώνα τόσο κρίσιμο για όλους μας. Θα είναι μια Ηπειρώτικη βραδιά αλληλεγγύης, όλο ΠΝΟΗ και ΠΑΘΟΣ. Θα δώσουμε ένα ΜΗΝΥΜΑ ΕΓΕΡΣΗΣ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ για το αύριο αυτού του δύσκολου αγώνα, για το αύριο των αγώνων που ακολουθούν.

Γιατί σήμερα είναι η ΕΡΤ, αύριο έχουν σειρά τα Ταχυδρομεία, τα Νοσοκομεία, τόσοι τομείς δημοσίου και κοινωνικών αγαθών. Είναι τόσοι οι λόγοι για να ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ όλοι στην ΕΡΤ! Και θα είμαστε! Ας πλημμυρίσουμε τον πανέμορφο κήπο της ΕΡΤ με τις μουσικές μας, τους χορούς μας, την αγωνιστικότητά μας! Και αυτό το μήνυμα, χάρη στο πρόγραμμα εκπομπής των εργαζομένων της ΕΡΤ στο διαδίκτυο, να φτάσει σε όλο τον κόσμο! 

Ο Πετρολούκας Χαλκιάς, ο Νίκος Φιλιππίδης, ο Σάββας Σιάτρας, ο Γιώργος Μεραντζάς, ο Αντώνης Κυρίτσης, η Ηπειρώτικη Κομπανία του Θοδωρή Γεωργόπουλου, η Παραδοσιακή Χορωδία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, το Πολυφωνικό Σύνολο «Χαονία», οι «Λαλητάδες», ο Γιώργος Κωτσίνης, η Κομπανία τουΤάσου Μαγκλάρα, το Πολυφωνικό Αετόπετρας Ιωαννίνων, ο Ηλίας Κόντης, ο Κώστας Μήτσης, το Πολυφωνικό Σχήμα Ηπείρου  Βαγγέλη Κώτσου, οΚώστας Λεοντίδης, το Εργαστήρι Πολυφωνικού Τραγουδιού Πανηπειρωτικής.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04/07/2013 - 13:03