Ο Ευάγγελος Μπουρνούς ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, στην εκπομπή «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» της EPTopen την Τετάρτη στις 19:00

Ο Ευάγγελος Μπουρνούς ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, στην εκπομπή «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» της EPTopen την Τετάρτη στις 19:00 Ο δήμος Ραφήνας – Πικερμίου είναι από ένας από τους πρωταθλητές στην ανακύκλωση.

Συγκεκριμένα κατέχει την πρώτη θέση στη χωριστή συλλογή βιοαποβλήτων με ποσοστό 20,3% μια επίδοση που συνιστά ποιοτικό και ποσοτικό άλμα για το συγκεκριμένο δήμο. Επίσης βρίσκεται στην δεύτερη θέση στην ανακύκλωση υλικών και βιοαποβλήτων με ποσοστό 28,6%. Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από την λειτουργία του Παρατηρητηρίου Ανακύκλωσης από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας recycle attica.gr- O κ. Ευάγγελος Μπουρνούς θα μα μιλήσει επίσης για την εξέλιξη των μεγάλων έργων στην περιοχή, την αντιπυρική θωράκιση,για τον Παραολυμπιακό Αθλητικό Πάρκο, τα συγκοινωνιακά έργα, για το αποχετευτικό.

Θα μας απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν την επικαιρότητα.