Ο Γιάννης Βογιατζής είναι καλεσμένος της Τζένης Παντελή στην εκπομπή της ΕΡΤopen ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ, την Τετάρτη στις 11.00 π.μ

Η Φίνος Φιλμ και η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου είχαν την τιμή να βραβεύσουν τον σπουδαίο ηθοποιό Γιάννη Βογιατζή, για την τεράστια προσφορά του στον ελληνικό κινηματογράφο.

Εξήντα πέντε χρόνια προσφοράς του Γιάννη Βογιατζή στον κινηματογράφο, κυρίως όμως το θέατρο, αλλά αυτό που τον κάνει ανεκτίμητο δεν είναι μόνο το ταλέντο αλλά η προσωπικότητα, το ήθος, η ευγένεια της ψυχής που τόσο απλόχερα μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Για τον αγαπημένο ηθοποιό όλα ξεκίνησαν με την ανάγνωση ενός ποιήματος σε μια αίθουσα του δημοτικού σχολείου στο Αλιβέρι, πριν από ογδόντα εννιά χρόνια. Με πατέρα δικαστικό, η απόφαση να γίνει ηθοποιός δεν ήταν απλή υπόθεση. Αν και δεν είναι εύκολα να χωρέσουν σε μία ώρα εικόνες, σκέψεις, αναμνήσεις δύο ζωών.

Τη μία τη ζει ως ιδιώτης και την άλλη ως ηθοποιός. Θα μιλήσουμε για την σχολή του Εθνικού όπου πήγαινε κρυφά, για τα πρώτα βήματα στο σανίδι, το τυχαίο ξεκίνημα στον κινηματογράφο, τις σημαντικές συναντήσεις, τις μεγάλες ευκαιρίες και την δεύτερη καριέρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10/05/2022 - 21:01