Πρόσκληση για «διάλογο με ανοιχτά ΑΕΙ» και φόντο τους οριστικούς πίνακες της διαθεσιμότητας

Πρόσκληση για «διάλογο με ανοικτά Πανεπιστήμια, που είναι καθολική απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας» ει δυνατόν από την Παρασκευή απηύθυνε προς τις πρυτανικές Αρχές και τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί από το ΑΣΕΠ η ανακοίνωση των τελικών πινάκων κατάταξης υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα για το προσωπικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, των Πανεπιστημίων Πατρών, Ιωαννίνων, Κρήτης, Θεσσαλίας και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Ο υπουργός αφού ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της διαδικασία της διαθεσιμότητας κάλεσε τις Πρυτανικές Αρχές των οκτώ Ιδρυμάτων σε διάλογο, «προκειμένου η Πολιτεία και το Υπουργείο να τους συνδράμουν στην διαδικασία της διοικητικής αναδιάρθρωσης που πρέπει να ακολουθήσουν.»

Ο Κ. Αρβανιτόπουλος κάλεσε επίσης σε διάλογο τους διοικητικούς υπαλλήλους των Ιδρυμάτων που συμμετείχαν στην διαθεσιμότητα, «για να επιταχύνουμε τις διαδικασίες διαϊδρυματικής κινητικότητας και της επανατοποθέτησης των περισσότερων σε φορείς του δημοσίου.»

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21/11/2013 - 19:52