Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Στείρωσαν 531 αδέσποτα μέσα σε 21 ημέρες


Για ακόμα μία φορά ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ανέλαβε δράση για μαζικές στειρώσεις στον Δήμο τους. Θυμίζουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2011 ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών είχε στειρώσει επίσης περίπου 600 αδέσποτα ζώα. Για ακόμα μία φορά σε συνεργασία με την ΕΤΝ (ευρωπαϊκή οργάνωση) στείρωσαν ακόμα 531 ζώα σε διάστημα 21 ημερών. Και για ακόμα μία φορά ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος πρώτος έσπευσε να σταματήσει αυτή την προσπάθεια με εξώδικη δήλωση προς τον Δήμο Σερρών - την οποία έχει δημοσιεύσει και στην επίσημη σελίδα του, αλλά δεν του πέρασε. Και δεν του πέρασε διότι τα πάντα λειτούργησαν όπως ορίζει ο νόμος.


Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή


Συνελήφθησαν  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο ημεδαποί 25 και 29 ετών, για κλοπή σε οικία.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στις Σέρρες, οι προαναφερόμενοι, αφού διέρρηξαν με κατσαβίδι την πόρτα εισόδου του διαμερίσματος μίας 32χρονης, αφαίρεσαν χρυσαφικά και κοσμήματα.
Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια, ένας φακός και ένα κατσαβίδι.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.