Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Συνεχίζει ο Πασχάλης Λογαρνές

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών. Πρόεδρος; επανεξελέγη ο κ. Πασχάλης Λογαρνές, αντιπρόεδρος ο Γρηγόρης Τσακίρδαης, γενικής γραμματέας η Ειρήνη Βασιλοπούλου - Φραγκεδάκη, ταμίας η Μαρία Τραντσίδου και μέλος η Αικατερίνη Μαυρίδου.
 
4ο Μακεδονικό Έπαθλο Βορείου Ελλάδος

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες για το 4ο Μακεδονικό Έπαθλο Βορείου Ελλάδος και AUTO DRIFT SHOW,  στην πίστα καρτ των Σερρών στις 10 το πρωί. Είσοδος ελεύθερη.


'' ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ''
 
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η ΚΗ΄ Εφορεία προϊστορικών και κλασικών αρχαιοτήτων, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και ο Δήμος Σερρών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Σερρών οργανώνουν την έκθεση
'' ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ''  από το κόσμημα της αρχαίας Βέργης...στο σύγχρονο κόσμημα της Lisa Sotilis
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Νοεμβρίου  στις 20:00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σερρών (Μπεζεστένι)-πλατεία Ελευθερίας.

Συνελήφθησαν δύο άτομα στις Σέρρες για κλοπή

Συνελήφθησαν  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός ηλικίας 20 ετών και ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 18 ετών, για κλοπή. Ειδικότερα, στις Σέρρες, οι προαναφερόμενοι αφού διέρρηξαν το εστιατόριο 53χρονου, αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 25 Ευρώ. Το αφαιρεθέν ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του 18χρονου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.