Νέα Mανωλάδα: Τους πυροβόλησαν οι μπράβοι - τους απελαύνει ο Δένδιας

Και τους πυροβόλησαν και τους απελαύνουν. Το νέο "κατόρθωμα" της συγκυβέρνησης καταγγέλλουν με κοινή τους ανακοίνωση η κίνιση ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και η ένωση μεταναστών εργατών Νέας Μανωλάδας. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά:
 
"Να σταματήσει αμέσως η απέλαση των 4 εργατών Γής της Ν.Μανωλάδας που πυροβολήθηκαν από τους μπράβους της Βαγγελάτος ΑΕ Τέσσερις εργάτες Γής που πυροβολήθηκαν από τους μπράβους της Βαγγελάτος ΑΕ το περασμένο Απρίλη όταν ζήτησαν να πάρουν τα μεροκάματα που τους χρωστούσαν βρίσκονται σε διαδικασία απέλασης! Πρόκειται  για τους  Σουδάν Ρόε στο Α.Τ. Καρδίτσας, Αγκούρ Μία στο ΑΤ Παγκρατίου, Πόλας Μπεφάρι και Μίτου Μπούϊα στο ΑΤ Σκάλας Λακωνίας. Συνελήφθησαν σε ελέγχους της Αστυνομίας όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν χαρτιά!
 
Τα θύματα της πρωτοφανούς ρατσιστικής εργοδοτικής δολοφονικής επίθεσης χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη , όσοι κυριολεκτικά βρέθηκαν τραυματισμένοι από σκάγια μετά την επίθεση. Η δεύτερη, όσοι ήταν παρόντες αλλά τυχεροί για να μην φάνε τα σκάγια. Η πρώτη κατηγορία των τριανταπέντε εργατών πήρε βεβαίωση αίτησης άδειας παραμονής για λόγου δημοσίου συμφέροντος και η δεύτερη των εκατό δεκαεννέα τίποτα απολύτως!
 
Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα η απέλαση των τεσσάρων και να δοθούν άδειες παραμονής σε όλους τους εργάτες Γής εδώ και τώρα.
 
Ζητάμε την άμεση τοποθέτηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδια".