Σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων

Στους 30 δήμους, από τους οποίους θέλει να ξεκινήσει τη διαδικασία της διαθεσιμότητας υπαλλήλων το Υπουργείο Εσωτερικών, συμπεριλαμβάνεται και ο Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων από την Περιφέρεια Πελοποννήσο, μαζί με το δήμο Τρίπολης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η διαδικασία ξεκινά από δήμους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και έχουν πλεονάζον προσωπικό το οποίο μέσω της διαθεσιμότητας είτε θα μετακινηθεί σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου (το πιθανότερο) ή γειτονικούς δήμους που παρουσιάζουν ελλείψεις (το λιγότερο πιθανό), ενώ οι υπόλοιποι θα απομακρυνθούν από το δημόσιο.

Οι δήμοι για τους οποίους γίνεται λόγος είναι οι: Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Πατρέων, Ρόδου, Αχαρνών, Φυλής, Βύρωνα, Τρικκαίων, Αμαρουσίου, Αιγάλεω, Πεύκης–Λυκόβρυσης, Αλίμου, Αργυρούπολης-Ελληνικού, Ασπροπύργου, Περάματος, Λέσβου, Ηγουμενίτσας, Ιωαννιτών, Πρεβέζης, Καρδίτσας, Βόλου, Λαρισαίων,  Εορδαίας, Βέροιας, Σιντικής, Χανίων,Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, Τρίπολης και Φαιστού.

Συνολικά σε διαθεσιμότητα θα τεθούν 5000 υπάλληλοι δήμων και άλλοι τόσοι περίπου εκπαιδευτικοί, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και δεύτερο "κύμα" ...

 

Πηγή: http://www.korinthiaportal.gr

OTA
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 30/06/2013 - 20:45