Κεδίκογλου: Μπορούμε να μιλάμε με αποδείξεις ότι η Ελλάδα πάει καλά - Είμαστε στη μέση μιας δύσκολης διαδρομής

"Πληθαίνουν οι θετικές ενδείξεις και πλέον μπορούμε να μιλάμε με αποδείξεις ότι η Ελλάδα πάει καλά", δήλωσε ο υφυπουργός Τύπου και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Μιλώντας στην διαδικτυακή τηλεόραση του Αθηναϊκού Πρακτορείου, τόνισε πως "η νέα κυβέρνηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τη συνέχεια των προκλήσεων. Είμαστε στη μέση μιας δύσκολης διαδρομής. Εχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι θετικές ενδείξεις και πλέον μπορούμε να μιλάμε για αποδείξεις ότι η Ελλάδα πάει καλά".

"Πρέπει να επιμείνουμε. Επαναλαμβάνω, τα δύσκολα δεν έχουν τελειώσει, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε", συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση για το θέμα που έχει προκύψει με το ΠΑΣΟΚ, εξ αφορμης των δηλώσεων του Μάκη Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως "υπάρχουν επιμέρους αντιθέσεις ίσως σε ορισμένα ζητήματα ,αλλά όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην άμεση, την απόλυτη προτεραιότητα να επιτύχουμε σε αυτόν τον εθνικό αγώνα".

Αναφερόμενος στην επιτυχή έκβαση της επένδυσης με τον αγωγό ΤΑΡ, ο κ. Κεδίκογλου υπογράμμισε ότι "και ο αγωγός και οι άλλες ευρύτερες εξελίξεις στον επενδυτικό τομέα μας δίνουν την πεποίθηση ότι προχωράμε σωστά. Και εδώ στο συνέδριο της ΝΔ, το κάλεσμα του προέδρου για όλους όσοι πιστεύουν στην Ελλάδα της Ευρώπης, την Ελλάδα της ανάπτυξης, την Ελλάδα της ανταγωνιστικότητας ,σε μια καλύτερη Ελλάδα για τα παιδιά μας ,όλοι καλούνται να συστρατευθούν σε αυτή την εθνική πραγματικά προσπάθεια".