Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών


Τruck Show North 2013


Η μεγαλύτερη γιορτή φορτηγού ξεκίνησε στις Σέρρες και θα κρατήσει έως και την Κυριακή. περισσότερα απο 250 φορτηγά απο όλη την Ελλάδα, θα συγκεντρωθούν στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών , για μια επίδειξη ισχύος και ομορφιάς. Το πρόγραμμα έχει ως εξής :  Σάββατο 26 Οκτωβρίου : 10-1 μ.μ. προκριματικά , 2.15-4.15 μ.μ.  σλάλομ, 5-7 μ.μ.  παρέλαση. Κυριακή 27 Οκτωβρίου : 10-11 π.μ. δεύτερη ευκαιρία , 11-2 μ.μ. ντράξτερ , 2.30 - 3.30 μ.μ. σλάλομ, 4-5.30 παρέλαση και 6 μ.μ. απονομές.
Την διοργάνωση έχει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας  Σερρών.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro  Βορείου Ελλάδος 4ος αγώνας διοργανώνει η ΛΑΜΣ το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Εκκίνηση απο την πίστα κάρτ, Ε.Δ. ΑΙ Γιώργης  στις 6 το απόγευμα.


Εκδηλώσεις στο Ν. Πετρίτσι


Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ν. Πετριτσίου  "Βετρινιώτης" διοργανώνει εκδηλώσεις το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στον αύλειο χώρο της εκκλησίας, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία. Χορευτικά συγκροτήματα των Συλλόγων , Ποντίων, Σταρτσοβιτών και Βλάχων Ν. Πετριτσίου θα χορέψουν παραδοσιακούς  χορούς, ενώ θα προσφερθεί κουρμπάνι.


5η έκθεση τοπικών προϊόντων στο Καρυδοχώρι


Το χειμώνα υποδέχονται   στο Καρυδωχώρι με την διοργάνωση της 5ης έκθεσης τοπικών προϊόντων, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Η έκθεση  - με γαλακτοκομικά, μελισσοκομικά προϊόντα, κρέατα, φρούτα και όσπρια , όλα παραγωγής της περιοχής-  και το λαϊκό γλέντι που θα στηθεί με τοπικά εδέσματα και τσίπουρο, θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί. Πέρυσι την έκθεση επισκέφτηκαν περισσότερα απο 1.500 άτομα.


"Δημήτρια Τερπνής 2013"


Εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν  στην Τερπνή με την επωνυμία " Δημήτρια Τερπνής 2013"  την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26 Οκτωβρίου, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής. Την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η λιτανεία της Ιεράς Εικόνας και στις 6 θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός.
Το Σάββατο στις 10.30  ( Μετά τη Θεία Λειτουργία) χορευτικά συγκροτήματα απο τον Σύλλογο Τερπνής και Κ. Καμήλας θα παρουσιάσουν την δουλειά τους στον χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου. Στο τραγούδι ο Γιάννης Βουρλιάκης. Θα προσφερθούν εδέσματα , κάστανα και ντόπιο κρασί.