Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Συνελήφθησαν δύο άτομα  για ναρκωτικά σε χωριά των Σερρών
 
Συνελήφθησαν  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, δύο ημεδαποί ηλικίας 38 και 51 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι σε χωριά των Σερρών και σε έρευνες των οικιών τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους (14) γραμμαρίων.
Στη συνέχεια, σε έρευνα οικίας των ανωτέρω παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2.600) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
 
Συνελήφθησαν δύο άτομα για λαθρεμπόριο ποτών στον Προμαχώνα
Συνελήφθησαν  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, δύο ημεδαποί ηλικίας 18 και 49 ετών για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας.
Ειδικότερα, στον Προμαχώνα , σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που επέβαιναν οι προαναφερόμενοι, εντοπίστηκαν να έχουν εισάγει και να μεταφέρουν επιμελώς κρυμμένες στο χώρο αποθήκευσης του οχήματος φιάλες οινοπνευματωδών ποτών διαφόρων μαρκών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  127  φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, οι οποίες θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών για καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.